Nature morte
Utstyr
  • Leica de luxe
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590452} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bjørn Tore S.

Uffda, den ser veldig død ut ja. Generelt så synes jeg det er kjempevanskelig å ta interessante bilder av døde ting. Ofte så blir det som tilsynelatende er interessant lett litt makabert når en får opp detaljene på skjermen. Klarer ikke å lese budskapet i bildet ditt, men henger meg litt opp i at strukturen i fjærene er litt gjenngrodd samtidig som strukturen i bakgrunnen er skarp og fin. Men mulig det er det som er budskapet, at huset består, mens det levende kommer og går? Ville ikke ha hengt det opp på veggen, men det er nå min smak da.
Erik R.

Sier meg delvis enig i Bjørn Tore sin betraktning, men jeg fant dette bildet litt interessant likevel, for der malingen på veggen er borte, så ser jeg en fugl i profil. Så du har to fugler på dette bildet, begge døde. Om det hever bildet vet jeg ikke, men tenkte det måtte nevnes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu