• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-05-29 08:45:10
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_590476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tone A.

Eit flott fanga motiv kor det osar av hageidyll med desse kvimåla hagemøblene som gir kontrast med sine linjer mot den lødde steinmuren.
Dei 2 korgene mjukar opp med sine blomemønster og ukeblada er klare til bruk. Men med tauet som er festa rundt stolbeinet og prislappen på bordet, så får du meg til å lura på om dette er eit hagemøblement på utstilling?
Elles fint komponert og med fine kontrastar på ein dag som virkar litt overskya slik som lyset er. Eit utsnitt utan vegetasjonen øverst er også eit forsøk, slik at hagemøblene fekk dominera meir.
Helsing Tone
Erik R.

Hei og takk for tilbakemelding og fine betraktninger!
Du har helt rett, det er en utstilling utenfor en interiørbutikk, tatt på Alvøen utenfor Bergen. Et fantastisk fint sted, hvor man har fred og ro, bilfrie områder, sjø og natur. Her er det et par små butikker og et fotogalleri i tilknytning til Alvøen hovedgård.
http://no.wikipedia.org/wiki/Alvøen


Jeg har forsøkt å justere bildet etter dine kommentarer, og jeg tror det er til det bedre! Tusen takk for en god tilbakemelding!
Roar K.

Som Tone tenkte jeg litt vel oppstilt med det samme jeg så bildet. Men kompen står seg med elementene plassert til venstre i flata. God skarphet som også får fram de flotte detaljene i steinsettingen bak.
V2 bedre uten prislapp etc.

Roar
Tone A.

Hei igjen Erik
Godt at eg hadde rett når at eg oppdaga at dette var ei utstilling frå ein interiørbutikk.
Då fekk du lagt inn ein v 2 som eg synes er mykje betre. Sjølv har eg budd i Bergen i 21 år og har berre kjørt forbi Alvøen, så der må eg innom neste gong eg er på besøk hos ein ungane mine.
V2 får fram ein herleg hageidyll med nostalgiske møbler.
:) Tone
Lars Ivarson F.

den tunge muren, den lyse og spinkle benken og bordet på det grøne graset..kontrapunktisk komposisjon som fungerer..v2 for meg..flotters
Erik R.

Takk for tilbakemeldinger Roar, Tone og Lars!
Håper dere får en riktig flott helg!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu