Vill norsk ulv
Synes denne ulven fortjener en publikasjon til etter at den har blitt mistenkt for juks...eller rettere sagt..noen høyt respekterte naturfotografer har mistenkt meg for å manipulere fram et bilde av ulv og orrhane i samme bilde. Råfiler er levert til jurien for Fotojakta i Villmarksliv og jeg er blitt "renvasket" før diskusjonen brøt skikkelig ut. Komplement til bildene, men ikke til fotografen. Eksemplet illustrerer viktigheten av å ta vare på råfilene og ikke minst ha en solid back up slik at ikke originalfilene går tapt.
Et magisk møte med ulv på drøyt 10 meter!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591139} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Avsluttet .

Knallbilde av ulven! Skarpt og herlig blikk! Får ett ekstra pluss for att det er en Norsk ulv.

Øyvind
Bjørnar F.
+1
For et bilde og for et øyeblikk det må ha vært! Det der er jeg rett og slett råmissunnelig på å få oppleve!

Synd man skal bli mistenkt for juks da....
Frode L.

Hei.

Husker det andre bildet godt, synd at en blir mistenkt for juks, men som du sier, da er det godt og ha råfila.

Når det gjelder bildether, så henger jeg meg på Øyvind.

Frode.
Kjersti N.

Utrolig flott ulvebilde. Skulle tro det var en forside i et magasin. Veldig direkt og intenst intrykk
ketil o.

Norsk,Svensk,Finsk,Russisk osv spiller ingen rolle for meg som betrakter. Bildet du er blitt beskyldt for og jukse med er absolutt et bra naturfoto. At orrhanen er med gir det et ekstra løft.
Tviler ikke et sekund på at blodpumpa de jobbet ekstra fra ulven entret leiken og sikkert lenge etter at den dro.
Har fått møte ulv x 1 selv,riktinok i Finland. Opplevelsen er magisk. Noe særlig billedresultat ble det ikke,men det betyr ikke all verden.
Bildet ditt her er bla langt bedre. Et fint tett på bilde med svært gode detaljer og blikkontakt.

ketil

Berit A.

Et knallbilde av ulven, dette kan ikke gjøres bedre. Nesten litt skummelt med blikk-kontakten. ;) Husker også det andre flotte bildet. :))
Kjipt med mistankene, janteloven råder overalt, fint du har råfilene.
Gratulerer med nok et kjempestilig bilde. :))
Asle B.

Flott bilde av ulven! Synes personlig det er ekstra moro at det er en norsk ulv i en naturlig jaktsituasjon. Grattis med bildet i VM!

Mvh
Asle
Terje S.

Ett flott bilde dette også, men hev deg over de som mistenker,snakker drit, slarver osv. Har sett meg lei "Kjerringene" som ikke gjør annet en å snakke drit om en lykkes med noe. Slik er det med alle konkurranser, men gi en lang F for det bunner kun i misunnelse og egen udyktighet.


Stå på


Terje
Jan Fredrik I.

Bare å ta av hatten for dette også!! Håper du følger Terjes råd å hever deg over de misunnelige "små". Grattis igjen.

Mvh JFI
Jostein G.

Et aldeles praktfullt bilde av ulven her! Flott som det kan bli med skarphet og farger som høyner bildet. Skikkelig blinkskudd og helt urolig kvalitet når en tenker på hvor sjeldne disse øyeblikkene er. Gratulerer med supert bilde og sikkert en stor opplevelse av å være så nære en av de store predatorene!




Mvh Jostein
Marius S.

Takker for hyggelige og støttende kommentarer!
Harald N.

Knall ulvebilete dette, dyktig utført.
Stå på!

Mvh Harald
Heidi W.
+1
Sikkert en utrolig flott og spennende opplevelse - bildene ble utrolig flotte også. Selv om en blir mistenkeliggjort - så må det jo være bra det også - det betyr vel at bildene er så bra at ingen kan tro det:)
Duy P.

Hei Marius!
Etter noe par scenarier her og der så kan det skaffe tvilsomheter.
Som nevnt av mange her, du sitter med rawfilen og vet godt at hva du har opplevd og fotografert. Så kan du være stolt av dette øyeblikket. Knall bra Marius.

:) duy
Truls L.

Et nydelig bilde av ulven med flotte farger og fin blikkontakt. Kunne kanskje tenkt meg litt mer luft under ulven, men det er pirk :)

Truls
Børge W.

Utrolig flott ulvebilde! Samtidig er det ingenting å utsette på kvaliteten og jeg har opplevd slik nærkontakt med ulv mange ganger og vet hvor nysgjerrige de kan være. Det er faktisk det som sier meg at det er vill uhabituert ulv. Et par musepip med leppa og de er rett foran deg. Flott dokumentert!
Sissel Elisabeth H.

Tett på med et fantastisk intenst blikk! Flott ulvebilde med fine farger.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Lillian Utstrand G.

Hei,
henger meg all rosen ovenfor. Et nydelig bilde av ulven! Du var heldig som fikk se den UTEN direktoratets grønne radiosender rundt halsen.Vi måtte ta til takke med den, og da er det like bra at man ikke hadde kamera med....... Men det skal sies at det øyeblikket vi fikk se ulven er uforglemmelig.
Mvh Lillian
Stig H.

Det meste er sagt her. men klarte ikke la være å hive meg på gratulasjonsprotokollen.....Kjente nesten adrenalinet kom bare av å se på`n.
GRATULERER.
Stig
Svein R J.

Ett praktbilde av ulven nok ett utrolig kult møte dette

Mvh Svein
Dag Tore ..

Gratulerer!!!Her er det snakk om noe flaks,og dyktighet av fotogrefen.Dette er " mulig" det beste ulvebilde som er tatt i Norsk villmark de senere år!! Et bilde du skal være meget stolt av.Her stemmer alt.C Fin repotasje i bladet Villmarksliv) Hele serien av ulvebilder,er dyktig fremført og en stor ære til en dyktig naturfotograf.Meget dyktig og fint fremført!! Man behøver ikke å reise til Finnland for å ta ulvebilder! Dette er ektige saker fra Norske skoger,og det er det ikke mange som har klart til nå!!! Ha en riktig god fotosommer.Håper vi får se flere praktbilder fra denne utmerkede fotografen!! Dag T Silseth NN/Biofoto
Linda H.

WOW!! Henger meg på de over her. Utrolig bra bilde av ulven, jeg kjenner at pumpa slår litt ekstra når jeg ser det blikket!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu