" her har jeg full oversikt "
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 150-500/5 APO HSM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Sylwia O.

Nydelig bilde og komposisjon.
Truls L.

Ja her har den oversikt over det meste. Et flott bilde av hegren med flotte farger og fin skarphet. Litt støy i bakgrunnen... :)

Truls
Kjersti N.

He he, har bare sett hegren på bakken eller flyvende. Så litt moro å se den sitte i toppen, som bøyer seg helt over av tyngden. Bra setting :)
Magnar H.

takker for tilbakemeldinger. Blir vel gjerne litt støy i bakgrunnen når bildet er tatt med 500 mm og fokus på hegren? ... er dessverre ikke så godt innpå slike ting. Noe jeg kunne gjort for og minske støyen?...tips mottas med takk :-)
Kjetil S.

Du ha brukt f/6.3, ISO 640 og 1/640 sek. Hvis du bruker stativ, kan du gå ned på ISO, f.eks. til 200.Det gir mindre støy. Du ville da fått ca 1/200 sek. noe som greier seg fint hvis du har et noenlunde stødig stativ og hegren sitter noenlunde rolig. Jeg har 7D selv, og synes egentlig det gir veldig lite støy opp til iso 800 med mindre jeg undereksponerer og lysner bildet i etterbehandlingen. Det er mulig det er det du har gjort her. Ellers er jeg enig med de over i at det er et fint bilde som hadde blitt enda bedre med litt mer detaljer i fjærene.
Truls L.

Ser du har ikke brukt noe særlig høy ISO. 640 skal 7D klare uten problemer. Har du cropet mye? Da blir det gjerne litt mer støy. Det du kunne gjort på dette bildet, er å ta en selektiv støyfjerning bare på bakgrunnen.... :)

Truls
Magnar H.

Heisann! nesten ikke cropet ( veldg lite ) skal søke litt hjelp fra en kjenning til det. Er dessverre hjelpeløs i photoshop :-(
GEIR MAGNE S.

foreslår å blurre bakgrunnen ... det virker fint mot støy.. ellers er jo bildet greit det :=) hegren er en sky og vanskelig fugl å fotografere :=)
Jostein G.

Stilig bilde av fuglen i treet her. Ikke så lett å få til dette, da det lett blir nedenifra og opp. Her ser det ut som om du er på nivå med hegren. Litt støy i bakgrunnen ja. I Lightroom kan det fjernes med å dra litt i luminancespaken.



Mvh Jostein
Sissel Elisabeth H.

Her har hegren kontrollen på det meste som rører seg. Godt fanget ev hegren i sollyset. Fint snitt.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Svein R J.

Flott av Hegren dette

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu