GRANKLØR
Utstyr
  • Fujifilm X-Pro 1
  • -
  • Brennvidde18 mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591781} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bente S.
Det første jeg tenkte var: et spennende bilde!
Panoramaformatet gir bildet et godt uttrykk - jeg får liksom en "se ned og fremover" følelse. Jeg så klør med en gang. Tittelen din Granklør gjør nok bildet snillere enn min første tanke. Min tanke var "Klør" - men skumle klør, pga sort/hvitt versjonen og det litt mørke uttrykket. Jeg leter i bildet, blant kongler og røtter, for å finne noe skummelt, og jeg finner det. Under roten midt på bilde i nedkant ser jeg noen skumle øyne. Eller - er de redde? Kanskje betrakteren med de skumle klørne er den skumle... Lett å lage en historie av bildet ditt.

Bildet mangler litt på skarpheten, men mulig det ikke betyr så mye i dette bildet. Bildebehandlingen er nok litt tøff i områdene der bakken sannsynligvis har blitt utbrent av sola. DIsse områdene blir flate i bildet. Dette ser en best til høyre midt på. Området til venstre er mørkere og du har unngått disse flate partiene.

Summen er likevel et spennende bilde av granklør!
Torgny S.
Tusen takk for godt gjennomarbeidet ros og ris, Bente. Jeg har et flunkende nytt kamera, og arbeider for å bli godt kjent med det. En ting jeg kjemper med, er stoffelighet i høylys og de mørkeste skyggepartikene. Det er nok meg og ikke kamera som er den svake part her. Jeg har tenkt meg tilbake til motivet under mykere lysforhold. Som du forstår gir jeg det helt rett ikritikken, da det er nettopp dette jeg har kjempet med i etterarbeidet.

Min "kritikk" av kritikken er at den var inspirerende
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu