sommerregn
vått
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_591965} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Harald N.

Tungsindig med fin grafisk verknad.

Mvh Harald
Avsluttet .

Stilig bilde Liv!!! Me like!

Hilsen Tove
Janne F.

Du formidler godt stemningen i bildet. Sommer er ikke alltid sol og varme, slik vi helst liker å ha det. Kjenner meg godt igjen her. Effekten med regndråpene på glasset fungerer fint.

Hilsen Janne
Odd E. k.

Hei Liv!

Et dystert bilde der regnet henger tungt over den gamle bygningen som sikkert har en lang historie og der fattigdom og elendighet har herjet. Døren knirker i vinden og plankene på gulvet gjør at en grøsser for hvert steg en tar, føler seg sett og overvåket. Mangler bare en guffen mannsperson på tunet, så er bildet fullkomment. Nydelig fanget fotovinkel opp på bygningen, der mørket og den kalde guffen fra de snødekte fjellsidene og regnet som klart tyder frem, fremmer et guffent sted...Typisk Liv da!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Stilig og stemningfullt, typisk sommeren vi har nå :-)
Fred S.

Bra, spooky stemning. Som betrakter befinner jeg meg inne i en bil som har nettopp dette huset som destinasjon. Motoren er slått av, og regndråpene legger seg på bilvinduet. Jeg åpner bildøra sakte...

vh fred s
Elisabeth B.

Bra sett...været kan sette en demper på selv den mest kreative..herlig du har brukt været til et motiv som absolutt er kunstnerisk severdig !
Bjarte W.

Artig snapshot. Liker det grafiske preget. Håper du satt på høyre side, eller at bilen stod i ro. I dag kom regnet til oss også, etter et langt fravær. Det gjorde nok godt for planter og trær, men jeg hadde nå tålt noen tørre dager (eller måneder) til.

- Bjarte
Kirsten H.

Regnvær fra innsiden er av og til koselig. Dette ser vått og kaldt ut. God ide og fint gjennomført!
mvh Kirsten
Liv F. D.

Tusen takk for (u)hyggelige :)) ord alle sammen. Utrolig morsomt at dere får noe ut av dette :) Jeg elsker sånne stemninger.
Ja, regnvær er spennende. Jeg var klar over at det kom noen skikkelig stilige motiv langs veien og fikk derfor noen snapshots i forbifarten. (ja,som passasjer her Bjarte)

mvh
Liv ")
Lisbeth S.

Fint komponert med grafisk uttrykk, ble noe dystert men veldig stilig og serverdig.
mvh Lisbeth
Liv F. D.

Tusen takk for hyggelig kommentar Lisbeht :)

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu