Bildet inngår i albumet Havanna -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_592219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tor B.
flott!
Avsluttet .
Dette synes jeg var storslått, og et av de absolutt beste havpanoramaene jeg har sett her på dotten.

Herlig med den mørke heldekkende skyen, uten forstyrrende åpninger. Oppmerksomheten trekkes mot båten, og området bak der det regner, og kontrasten er størst mellom lyse og mørke toner. Helt flott at det er på samme sted. Liker godt også hvordan det tilsynelatende er enkelte glimt av strølyspå havet. Liker godt plasseringen av båten i bildeflaten, på vei inn i bildet. Denne er selvfølgelig "prikken over i-en" i komposisjonen. Ledende linjer også fra skyene peker inn mot regnområdet.

Flott opplevd kontrast mellom den lille båten på veiut mot det mektige havet. Ingen forstyrrende eller overflødige elementer. Fargene er rene, og bidrar til den visuelle harmonien. Teknisk helt glimrende så langt jeg kan bedømme. Stort dynamikkomfang uten utbrente eller gjengrodde områder. Så befriende å se et slikt landskapsbilde som er mektig i seg selv, uten at fotografen har falt for fristelsen i å fremprovosere dramatikk gjennom å dra for hardt i spakene i etterbehandlingen.

Kanskje, kanskje skulle vignetteringen i venstre bildedel vært en anelse svakere? Det virker bittelitt overdrevet, og jeg tror ikke du trenger dette for å presse fokus lenger inn i bildet (hvilket jo ofte er en effekt av påført vignettering).

Dette hadde fortjent å bli hengt opp i stort format - 1x1,5 m for eksempel?

Mvh Jens :)
Bente S.
Et vakkert bilde som helt klart passer på veggen!

Flott tredeling med sjø, lysningen i himmelen og den tunge himmelen. Båten er velplassert i bildeflaten og størrelsen på båten er med på å forsterke størrelsen og kreftene i naturen. Båten er på vei mot lyset - og kanskje det gode været. Samtidig er de mørke skyene, i god kontrast til lyset, like i nærheten og truer. Formasjonen på skyene er vakre og gir bilde et litt stemningsfullt preg. Regnet som går på tvers av horisonten er velplassert over båten - og er viktig i bildet. Nydelige blåtoner.

Et bildet som en finner mye i!
Magne S.
Takk for fine tilbakemeldinger! Det var gøy:-) Føler selv at det er mye som stemmer med dette bildet, så det er morsomt å få det bekreftet. Ikke umulig at det havner på veggen :-) Var lenge usikker på komposisjonen, men jeg er glad jeg landet på en versjon med "mest" mulig hav. Ser den med vignetteringen, og at det muligens fremstår som noe mørkt. Har ikke gjort dette bevisst, men mulig det rett og slett skyldes polariseringsfilteret?

Hilsen Magne

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu