Sail Isegran 2012 III - To store og en liten en ...
Det maritime miljø ved Maritime Center Fredrikstad A/S -> http://www.isegran.no/ på Isegran er som et magnet for meg. Der er det alltid noe som er spennende å se på, samtidig som det å være blandt tradisjonelle, gamle og som oftest velstelte skøyter gir meg noe ekstra. Denne turen tok jeg på fredag kveld før Pinsen, mens solen var i ferd med å dippe nenunder horisonten.
Det er som regel vanskelig å finne motiver som ikke er overlesset med detaljer på et slikt sted, hvor bare riggen på en av skytene er et mylder av vant, stag og løpende rigg. Dessuten er driften av slippen som dominerer området med mye utstyr og deler rundt omkring på brygger og slipp.
Bildet inngår i albumet Maritime godbiter - Scener fra havn og kyst, båter og annet maritimt.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-06-11 11:29:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-06-11 11:29:40
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-06-11 11:36:18
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Sony NEX-5N
  • Sony E 18-55mm f/3.5-5.6 OSS
  • Brennvidde53mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetISO 800 og stativ, samt 3 eksponeringer som tilsammen utgjør 1 HDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_593314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Herlig å se at det fortsatt finnes trebåter og folk som føler for å holde dem i hevd og god stand som det ser ut til her.
V2 og kanskje enda mer V3 gir et mes nostalgisk inntrykk som sender tankene bakover i tid da fritidsbåt var ensbetydende med trebåt. Har jo sjøl hatt snekke.

Roar
Roar K.

Herlig å se at det fortsatt finnes trebåter og folk som føler for å holde dem i hevd og god stand som det ser ut til her.
V2 og kanskje enda mer V3 gir et mes nostalgisk inntrykk som sender tankene bakover i tid da fritidsbåt var ensbetydende med trebåt. Har jo sjøl hatt snekke.

Roar
Olav Bjarte K.

Jeg la merke til disse små og "yndige" jollene da jeg ruslet rundt på bryggene denne helga, men jeg fant hverken lys eller vinkel for et godt bilde.

Det har du klart!

Originalen gir den beste skildringen. Skal jeg pirke forsiktig på dette kunne det lyseblå ha vært dratt litt mer opp mot hvitt.

Kjempeflott og inspirerende!

Vennlig hilsen.

Svein Jarle A.

Det er ikke ofte en ser så mange og velholdte trebåter på en plass.
flott bilde med fine farger.
Bjarte W.

Liker best originalen med fint lys og gode farger, selv om Olav B har et poeng ang de hvite tonene. Flott glans i skutesidene, her ligger det mye godt arbeid vil jeg tro. Men hvor er masten på den ene båten? Eller kanskje den ikke skal ha mast...Kanskje litt trangt utsnitt.

- Bjarte
Walter S.

Takker Roar, Olav Bjarte, Svein Jarle og Bjarte W. for hyggelige kommentarer.

@ Olav Bjarte: Nattbilde - er tatt kl. 22:30 om kvelden derfor blåstikk i det hvite. Kunne godt tenkt meg å bli kvitte blåtonene men da blir resten FOR varmt. Det er det som er bakdelen med å ta bilder i JPEG ...
:o/

@ Bjarte: Trangt utsnitt er valgt med vilje p.g.a. at det er så mange detaljer på brygga til høyre og i bakgrunden som vil forvirre. Les: "egen vurdering" som forklarer en del.

Joda, skøyta skal ha mast men masta ligger på sine bukker på brygga og er ikke blitt tørr etter lakkering!
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu