Nina Ricci
Skoleoppgave. Parfyme "Reklame".
Fotograf
Utstyr
  • Canon 5D Mark 2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_593466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Harald N.

Dette var nå lekkert!


Mvh Harald
Erik L.

Dette gikk jo helt fint. Hvis jeg var sensor, ville jeg dratt til på karakterskalaen :)
mvh. Erik
Per N.

Hei Ina :-)
Skal forsøke å komme med et par forslag til "mulige " forbedringer på bildet ditt. Først vil jeg si at du er flink , og dette er bare min personlige meninger .
Over modellens skulder er det trolig en detalj ifra et hvindu som jeg synes forstyrrer litt . Signaturen din ville jeg redusert i størrelse og i justert ned til kun 25% opacity . Lys og etterbehandling er ok , men er ikke så sikker på makeup èn på modellens øyne , blir litt for mye "katteøyne" etter min smak . Modellen virker ikke helt komfortabel , litt skeptisk og litt "kniping" på leppene . Mulig du kunne forsøkt å øke litt på fargemettning på "modellbildet" , for så å heller redusert litt på gjennomsiktigheten i et bakgrunnslag .
Men bra jobba , stå på videre .
PS :-) husk å se etter smådetaljer , slik som den sorte skyggen rett over modellens hånd , kunne lett missforståes som "hår" under arma :-)
Fotohilsen ifra Per
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu