Engelsk himmel over åker
Bildet er tatt i England.
Utstyr
  • HP Photosmart 850
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er manipulert på følgende vis:
    1: grønnfarge i de høyeste målinger er økt, mens grønnfarger i de laveste målinger er minsket, derfor fremtrer lilla mer enn normalt.
    2: forgrunnen er svartlagt.
    3: En blur har blitt applisert for å glatte ut himmelen, lite lys førte til litt korning på originalen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
monica p.

Manipulert eller ikke, dette likte jeg.
Knalle farger, selv om det mest trolig er sjelden en ser himmelen i slike farger.
Mvh Monica:o)
Fred S.

Manipulert eller ei; likte det ? Nei ! Mulig at en hvit, tynn ramme hadde reddet noe av bildet, men den kunstig røde himmelen, og de totalt mørklagte omgivelsene som glir over i bakgrunnen blir litt for ''primitive'' for meg.
vh freds
Avsluttet .

Dette ble litt for mørkt for meg. Dermed mangler det dybde, men det ble jo flotte farger da.

mvh.

Johs.
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig farge!!!:-)
Mvh Inger Anne
Birna R.

bildet mangler interessepunkt/flate og er veldig ''flatt'', uten bevisst komposisjon .fargene er selvsagt spreke nok (dog ikke ''større'' enn det som virkelig kan sees på himmelen), men det er ikke nok i seg selv.

vår respons til et ''pent'' motiv må sette igang en prosess hos oss selv hvor vi prøver å forstå hvorfor motivet vekker følelser, og vilke følelser dette er. derfra kan vi få et solid nok ståsted til å formidle opplevelsen(e) videre og gi det en fotografisk form. ren knipsing kan ikke avbøtes med PS-erier etterpå uansett hvor dyktig dette er gjort (ikke bra her, men poenget er det samme)
Tor Even R.

Jeg har nå lagt til en tynn hvit ramme og endret bakgrunnen til grå slik at det er lettere å se bildet (det ble veldig mye svart uten dette.

Jeg kan stille meg enig i at det kan virke litt mørkt, og en av mine fremste vurderinger var å kutte ned på den svarte halvdelen, men jeg foretrekker å beholde den. Å si at motivet er uinteressant kan jeg godta, men tro ikke at det er uten bevisst komposisjon. Alle som har sett/lest ''Tatt av vinden'' vil kjenne igjen komposisjonen.

Takk for tilbakemeldingene.
Birna R.

'Tatt av vinden'' foregikk som vidt jeg vet i sørstatene i USA og relevansen til dette bildet er for meg mer enn uklart. Det skulle ikke være noen av Brontë-søstrene du tenker på?
Birna R.

PS: bildet ble faktisk adskillig bedre av ramme og den lysere bakgrunnen, og jeg modifiserer derfor utsagnet om ingen komposisjon til å være forsøk på komposisjon som ikke ble helt vellykket.
DS.
Tor Even R.

Hehehe, takk for endret holdning. I og med at jeg er ganske så fersk så godtar jeg ''forsøk på komposisjon'' som absolutt akseptabelt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu