Morro i baren
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-02 00:21:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Exilim EX-S2
  • 7,5 mm
  • Brennvidde7,5mm
  • Blenderf/3.3
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeSD
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger935
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Knut Ådne F.

Dette var vel mer et typisk familiealbum bilde?
gav desverre ikke meg så mye, men ser ut som de har det morro...

Fredrik S.

Gratulerer! I rekken av horrible dårlige bilder her på FOTOdotNO, har jeg den ære å overrekke deg førsteprisen for årets ''foto-dott''. Juryen bemerker at ditt bidrag er så dårlig at det gjør vondt å se på! Juryen er delt i synet på hva bilde skal fremstille: Er han full og skal kastes ut? Er de tre mennene igang med å danse swing? Har mannen med de røde øynene fått armen ut av ledd? Juryen bemerker ellers at deler av hode til mannen nede i venstre hjørne, med sterk fremtredende måne, alt i alt understreker bildets grensesprengende lavmål.
Prisen, som er et kraftig spark bak, kan avhentes førstkommende lørdag kl. 0200 i Rosenkranzgt. 12. Prisutdeler er Espen Lie. Velkommen.

For juryen i årets ''foto-dott''.
- Fredrik Stang
Alf B.

Knallsterkt!

Noen mennesker legger sjela i å revitalisere dokumentarfotografiet. Denne Kjeldaas er opplagt en slik. En real ''stopp tiden''-suksess.

Kjeldaas går hinsides det vanlige dokumentar-bildet, og gjør seg selv til en aktiv del av situasjonen. En riktig auteur, en fotografiets dogme-mester.

Audun har satt seg fore å fange noe ekte og genuint, og har lykkes, med fare for å bli latterliggjort. Det er modig, og vitner om integritet og høyt ambisjonsnivå. Denne artige situasjonen er fanget med en god porsjon glimt i øyet og en nennsom hånd på avtrekkeren. Bra jobbet!!

Jeg synes forøvrig at det kan se ut som det er noe støy helt til høyre i øvre bildekant. Og sandalene i bunnen forstyrrer noe.
Hans E.

En god latter forlenger livet, og det er ikke bildet jeg ler av, faktisk så er det godt gjort å le etter å ha sett noe så jæævelig, men kommentarene til Fredrik og Alf hjalp:-)
Christian V.

HAHA

slutter meg til HE, men tør vel knapt å si noe jeg som allerede har fått pepper for å ha kommentert bilde bilde nr. 79333. Tilbakemeldingen jeg fikk finnes forøvrig på mitt bilde bilde nr. 79319.
Hans E.

Og som vanlig er for de som får røvva kritikk på sine bilder så skal de sjekke de som kommenterer for å se om de er noe bedre..

bilde nr. 76416

;-)
Lars L.

Godet det er mye billig hard disk plass å få kjøpt for tiden, når dotens disker skal fylles opp med slikt ugjennomtenkt møl.
Tviler forøvrig ikke på at karene har det morro...
Hans E.

Sorry Audun selv med versjon 2 så stinker dette bildet, hvilke fotografiske kvaliteter er det du mener dette bildet har? har du overhodet skjønt poenget med foto.no?
Hans E.

Sorry Audun selv med versjon 2 så stinker dette bildet, hvilke fotografiske kvaliteter er det du mener dette bildet har? har du overhodet skjønt poenget med foto.no?
Dag T.

Jeg får vel da føye til at antallet konstruktive kommentarer til dette bildet er påfallende lavt. Nå vet vi alle at det er et dårlig bilde, men hva er det som er så dårlig?

Som stemningsbilde fra en livlig fest fungerer det ganske OK, jeg vet om fotografer som hardnakket ville påstått at de røde øynene var der for å understreke ''Lo-Fi''-uttrykket. Jeg har aldri likt den trenden, men det er et annet spørsmål.

Etter min mening er det et av de bedre festbildene, men om det er interessant nok til å havne et annet sted enn i albumet er et åpent spørsmål. Dette spørsmålet gjelder imidlertid også de fleste bikkje/katte/unge-bildene her på FOTOdotNO.

Bildet er kanskje lagt ut for gøy, kanskje for å gjøre narr av de som tar det seriøst. Jeg aner ikke, men bryr meg heller ikke.
Avsluttet .

Ingen grunn til å refse dette spesielt!

Ikke noe stort kunstverk, men det har da liv, humør og spontanitet, og det er i alle fall ikke dårligere enn gjennomsnittet. (Som riktignok er begredelig for tida, men enhver står jo fritt til å bla tilbake i tid og beundre mine gamle bilder, for eksempel ;-))
Andreas E.

har da sett verre bilder enn det her...?
og i staden for å slenge dritt, så kan dokke vel komme med nokon kontruktive kommentarar ? dokke har vel så pass peiling at dokke kan forklare han ka han burde gjort betre ? for akkurat nå, så er ikkje dokke noke betre sjøl.... :P
så hans, og fredrik, prøv å forklar han ka han kan gjere betre neste gang. dokke oppføre dokke sånn som eg brude oppført meg viss vi ser på alderen...
Andreas E.

brude = burde..
Hans E.

Joda Andreas, kan sikkert komme med en konstruktiv kommentar, men når utgangspunktet er så til de grader håpløst så vet jeg ikke helt hva man skal kommentere. Dette er etter min mening et bilde som sikkert har en verdi for fotograf, kjenner personene på bildet, tydelig en artig situasjon, men har det noe på en side for foto å gjøre?

Jeg mener foto.no bør være en side for å sitere CA (sånn delvis etter hukommelsen) ''Foto.no bør være en side for folk med over gjennomsnittet interesse for foto'' (ikke korrekt sitert men meningen er noe av det samme..

Jeg er helt enig i at foto.no bør være for å kunne fremme foto fotografering og være norges portal mot den internasjonale fotoverdenen hvor vi kan se at norske fotografer faktisk ikke står noe tilbake for internasjonale fotografer.. Foto.no er ikke en slik side desverre, det er mye som mangler på det..

Hva mener du Andreas som ikke selv har kommentert bildet, men kun kommentert kommentarene og dermed kanskje ikke er så mange hakkene bedre selv skulle vært annerledes, med bildet? eller hva synes du er bra?

Joda, mannen med røyken burde ha stumpet den, mannen som tar tak i vedkommende til høyre burde ikke vært kuttet, bildet kunne vært mer midstilt, lyset er ikke riktig satt opp, den ene armaturen i taket virker tydeligvis ikke så du får litt mørke skygger her og der...

Nei, det er faktisk ikke et bilde man kan kommentere, det er tatt i full fart og de har det morro på bildet, bortsett fra det så er ikke dette er sort hvitt kunstverk eller noe annet, det er bare et snapshot/familie/jobb bilde og sikkert et godt minne for de som var med da det ble tatt, for meg som betrakter så gir det mindre enn ingenting...
Dag T.

Hvis du skal sikre en viss kvalitet tror jeg du må kreve en viss innsats fra de som skal være med, for eksempel at de må betale. Først da tror jeg du får en side som er for de som er over gjennomsnittet interessert.

La alle få valget om å se bare de betalende medlemmenes bilder, så tipper jeg at du får en bildevisning med en viss kvalitet (selv om jeg forbeholder meg retten til å vise rare bilder for å se hvordan folk reagerer).
Maja .

Jeg synes samfunnet, og foto.no, skal ta vare på slike juveler som Audun. Han tør å stå for det han tror på, STÅ PÅ AUDUN!
Andreas E.

jeg er bare en amatør. så eg har ikjke så masse peiling på ka som kan gjerast beire. men du som har drive med foto i 20? år, burde no kunne komme med noke konstruktivt...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu