Cool pool
Bilde 7: mens noen av gutta fokuserer på sjakk (bilde nr. 79024), holder de andre seg til biljarden.
Bildet inngår i albumet Uyghur people of Xinjiang - Billedserie fra den nordvestilge delen av Kina, der de muslimske Uighurene finner det stadig vanskeligere å dyrke sin egen kultur og religion.
Utstyr
  • Canon EOS 50
  • Canon EF 28-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars Olav T.

Bra balanse mellom skarpheten på kulene og menneskene i bakgrunnen. Tydelig nok til at man ser de er opptatt med noe annet akkurat nå. Desverre er himmelen utbrent. Det ødelegger bildet litt.

Mvh. Lars
Inger-Lise S.

Et virkelig originalt motiv/påfunn. Kulene i forgrunnen dominerene og skarpe,meneskene bak diffuse.Har sittet og sett på dette bildet ei stund nå! Er noe ekstra med det....Prøver å finne ut hva det er,men jeg likte det godt!
mvh Inger-Lise
Eirik D.

Hadde kanskje vært mer fortellende om mennene i bakgrunnen hadde vært skarpe og kulene ute av fokus...?
Mister litt følelsen av hvor bildet er tatt når detaljene i bakgrunnen er så uklare...
Mats Stafseng E.

Dette var flott - særlig fordi mennene i bakgrunnen er ute av fokus og himmelen er utbrent.

Biljardballene er i fokus og ingen spiller på bordet selv om de andre bordene er opptatt og vel så det. Hvordan har det seg?

Jeg liker hvordan menneskene står i samme formasjon som biljardballene som er klare til å spres. Sammen med kommentaren om at de finner det vanskeligere å dyrke sin egen kultur fikk det meg til å tenke på det på en måte som antakelig hadde vært vanskelig å formidle på noen annen måte. (ikke at det sikkert ikke var vanskelig nok å formidle det fotografisk)
Kristoffer R.

Eirik: Igjen takk for kommentar. I og med at dette er del av en serie følte jeg at jeg kunne tillate meg å gjøre menneskene ute av fokus i dette bildet. Følte jeg fikk fortalt mer og gjort bildet mer spennende ved å sette kulene i fokus. Jeg har et bilde med mennene i fokus, men synes det er langt mindre interessant.

Mats: Takk skal du ha - jeg er glad du oppdaget formasjonen og at det betød noe for deg! Grunnen til at kulene ligger klar til spredning er at det står folk på begge sider av meg, klare til en ny kamp. Jeg ba dem bare vente litt, slik at jeg fikk tatt bildet. :-)

Lars-Olav og Inger Lise: tusen takk for feedback!
Jon-Petter T.

Det fasinerende er at ingen ser på kulene. De er opptatt av noe annet. Slikt sett bidrar uskarpheten på mennene og bakgrunnen til at jeg som betrakter undres over hva det er.
Er det slik at de spiller utendørs? Det er iallefall ikke slik jeg er vant til å spille pool. Skikkelig kultur forskjell, pondus, skinnjakke og sneipen.
Bra skildring.

MVH
J-P
Avsluttet .

Kjempetøft! Liker bildene dine. Du reiser mye du!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu