sommerdag
Bildet er tatt på et sted som heter Atlanteren på Hundvåg hvor det fremdeles er noen gårdsbruk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-06-26 10:10:14
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm Finepix X100
  • -
  • Brennvidde23mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/120s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_595280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.

Ser ut som røde lupiner som er langt mer sjelden enn de blå - en art som nå har blitt uglesett og visstnok skal bli forbudt fordi de sprer seg overalt og er umulig å stoppe.
Her ville jeg nok hatt litt mer i topp - føles litt trangt der. Enten det eller rett og slett kutte under de "beitende traktoreggene". Da kvitter du deg med en himmel full av støy også som kanskje noen vil reagere på.
Når jeg ser på høyrekanten tenker jeg at du kanskje skulle vridd kamera mer mot høyre og fått med hele den blomsten som du nå bare har fragmenter av i kanten.
Ellers ingenting å si på lys, skarphet med full dybde, farger og detaljer.

Roar
Nina C. K.

Hei Ingfrid. Dette bildet likte jeg godt. De røde lupinene og alt det grønne spiller fint opp mot hverandre. Komposisjonen er bra, med den smale himmelstripen øverst, og så beltet med innslag av traktoreggene og noen hvite hus. Jeg kunne kanskje ønske at øverste del av tretoppen ikke var kuttet. Jeg synes ikke det gjør så mye at ikke hele lupinen til høyre i bildet kommmer med. Det kan jo være at det var andre elementer som du valgte bort.
Hilsen Nina
Trygve B.

Jeg syntes også at bildet ble bra. Forgrunnen ga bildet et løft. Lupinene skapte en fin kontrast til det grønne. De hvite traktoreggene var helt ok her. Det eneste var om du hadde gitt mer luft til trærne i bakgrunnen. Eksponering, lys helt ok. Bra dette. Mvh Trygve
Ingfrid B.

Tusen takk for positive kommentarer. Oppmuntrende det. Enig i at jeg har kuttet for mye i øvre kant.Høyre side ble slik da jeg måtte fjerne ugress, men det synes jeg ikke gjorde noe for bildet.
mvh Ingfrid
Lars Ivarson F.

samd med roar ..eit panorama utan traktoregg kunne bli skikkeleg flotters
Ingfrid B.

Tusen takk for kommentar Lars.

mvh Ingfrid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu