Molladalen
Utstyr
  • d200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_595860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Børge W.
Fantastisk bilde med gode kontraster. Tåkedottene langs fjellsiden suger en inn i bildet og er med på å skape dybde i lanskapet. Den mørke fjellrekka i kontrast mot himmelen skaper en flott bakgrunn som gjør at fjellformasjonene kommer godt frem. Fargene og speilingen i forgrunnen skaper også et interessant blikkfang som fremhever den skarpe rene høstlufta i høyfjellet. Alt i alt et flott landskapsbilde. Det eneste som trekker litt ned er kanskje at bildet blir litt "tungt" på høyre side i forhold til venstre. Kunne også gjerne tenkt meg å sett bildet i breddeformat om du har noen opptak?
Bente S.
Fantastiks natur du har fanget her! Nydelige farger og god skarphet. Liker at du har fått med steinene i vannet og at det er skygge i fjellene - noe som gjør de trolske fjellene markante og dominante. Strandlinjen snor seg innover i bildet og speilingen i vannet er nydelig. Lyset gir en vakker grønnfarge. Tåkedottene er artige - bildet får meg til å tenke på en scene i en eventyrfilm pga de mange flotte elementene.
Det er nesten slik at det er for mange fantastiske ting å se på - samtidig som jeg lurer på hvor resten er. Jeg savner at bildet kanskje er i breddeformat - mest fordi jeg liker breddeformatet best. Samtidig ser jeg effekten av høydeformat da du forsterker inntrykket fra "bunn til topp"!
Bildet ditt får meg lyst til å oppsøke stedet :) Ja da har du vel også gjordt en god jobb!
John Einar L.
Tusen takk for utfyllende tilbakemeldinger. Enig i at det er litt tungt på venstresida. Bildet ble tatt litt i forbifarten under et prosjekt som krevde høydeformat, ellers er jeg også en større tilhenger av breddeformatet, men det ble ikke prioritert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu