Snarvisitt
M/S Ventura kom fra Bergen kl. 0800 med 3.500 passasjerer. Om morgenen var det overskyet og kaldt , men opphold. Da skipet forlot Stavanger kl. 1800 med kurs for Zeebrugge, var det klarnet opp og nesten skyfritt. Ulike fotografiske utfordringer.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-06-28 07:42:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-06-28 07:44:41
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/245s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_595879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Harald N.

Tøft dette Jan. Flott utsnitt der du har fått fram dimensjonane den enorme båten.

mvh Harald
Lars Ivarson F.

hadde følt meg truga om eg budde i eit hus her..3 velkomponerte og fint snitta bilete.. flotters..min versjon er likevel v2..tøft
Jan Åge H.

Nydelige bilder alle sammen.., med herlige detaljer, flotte farger og en god skarphet. Likte disse bildene. :) Mvh. Jan Åge
Avsluttet .

Blinkskudd!
Solvår B.

Tre flotte, skarpe bilder som viser dimensjonen på dette cruiseskipet og mange av de andre skipene som besøker Stavanger. Jeg liker alle versjonene.
: ) Solvår
Carsten W.

Originalen for meg hvor dimensjonene kommer meget tydelig frem. Jeg vet ikke hvor mange inbyggere Stavanger har. Men båten har sikkert altsammen 3000 stykker om bord i sesongen. Sa hvor mange båter trenges for å dobble Stavanger?)

Men også de andre bildene er spennende å studere. Jeg visste f.e. ikke at båtene i Stavanger trenger taubåt for å komme ved kaia.
Nina C. K.

Ja, det er et spektakulært skue når cruiseskipene fyller Vågen. I dag var det fire skip som lå til kai samtidig og med tilsammen 9000 passasjerer. Toppdekket på Ventura rager like høyt som spiret på Valbergtårnet. Versjon 1 har et veldig fint utsnitt, synes jeg. Liker at både gatenavn og båtnavn viser. Stiling standpunkt og utsnitt for versjon 2. Versjon 3 er også flott - fint med de blå fargene på sjø, himmel og taubåt.
Sissel Elisabeth H.

Trangt om plassen! Herlig tett komp og snitt der dimensjonene kommer godt frem. Tre gode der jeg velger meg orginalen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Berit A.

Her ser man virkelig hvor stor båten er, de ser jo ikke så store ut når de er til havs. Enig med Lars at jeg hadde følt meg liten hvis jeg hadde bodd her. Flotte dokumenterte bilder du viser, jeg liker alle 3.
Øyvind V.

Flotte bilder, men jeg liker orginalen skikkelig godt. Flott kontrast.
Lars Morten B.

Orginalen er meget bra. Der får man virkelig se hvor svær båten er. Flott arbeid!

Mvh,

Lars M
Stein Adler B.

Optimalt utsnitt og komposisjon her, Jan ! God bruk av hele billedflaten, og fasinerende å se hvordan dette flytende hotellet står i kontrast til gammel trehusbebyggelse. Bra jobbet !
Mvh Stein
Roar K.

Her hadde jeg visst ikke vært på ei stønn for her har det dukka opp litt av hvert. men noe får bare få være i fred så starter her hvor jeg velger meg 1 og 3.
Den første har et fint perspektiv der båten ser ut til å være stor nok til å sluke hele gamle Stavanger.
Jeg har ogs stor sans for kameravinkel og positur på V3. Men ville tatt med litt mer nede for å unngå ei linje direkte ut i nedre høyre hjørne. Det sorte elementet burde nok gått rent ut på høyre ramme med litt luft ned til hjørnet - så fikk jeg pirka litt idag også.

Roar
Harald G.

Fin vinkling på dette motivet.
Ann T.

Veldig bra sett. Et merkelig syn når en så svær båt kommer så nær disse små søte trehus. V1 er den som fanger meg mest, og hvor dimensjonene kommer meget tydelig frem.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu