Sommernatt ved Papperhavn III / Vesterøy på Hvaler
Tredje i denne korte "sommer"-serien i fra Hvaler en juni-natt. Klisjeaktig og meget rød solnedgang, noe som jeg personlig aldri kan få nok av, selv om man jo har sett det meste i denne sjangren.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-06-30 11:55:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-06-30 11:58:04
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • Nikon AF-S Nikkor 16-85mm G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_596153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Lars Morten B.

Strålende vakkert dette. Flott norsk natur som bader i rød kveldsol. Meget pent! Eneste å utsette er en liten dott midt i bildet som lett kunne vert fjernet...

Mvh,

Lars M
Marit O.

Nydelig stemning i versjon 2 Walter
vakkert hvordan kveldssolen smiler til meg :)

Mvh

Marit
Trygve B.

Jeg får heller ikke nok av denne type bider. Synes alltid det er så fint å se på. Slike bilder kan se like ut, men der er alltid fine nyanseforskjeller. Jeg velger v 2, det var en himmel som gjorde seg så bra. En fargeopplevelse. Mvh Trygve
Avsluttet .

Så vackert!

Mvh
Jeanette
Berit A.

Solnedgang og hav er bare nydelig. Det kommer veldig fint fram i bildene dine. Liker v3 også, der himmelen er helt skjønn i flotte farger. :))
Lars Ivarson F.

v2 ogv3 for meg velkomponerte saker med flott lys og fine fargar og god kontroll på sola..frå øvste hylla dette, unge mann..toppers
Camilla K.

Nydelig dette, det går ikke an å bli lei av slike bilder, når de er så flott utført:)

mvh Camilla
Kirsten H.

Vakker sommerstemning du formidler her, Walter. Det er bare å drømme om/håpe på at sommeren snar kommer. Jeg liker best originalen og v2 der sola er til stede i bildet.
mvh Kirsten
Venke K.

Jeg velger V2. Velkomponert og flott med nydelig lys og flotte farger.
Vakkert!

:-) Venke
Jan G.

Selv om man har sett noen bilder i denne sjangeren, har hvert enkelt sitt eget uttrykk, så også her. Alle er fine, men versjon to appellerte mest til meg.
Mvh Jan
Truls L.

Tre flott stemningsbilder med flotte farger og flotte siluetter. Tror jeg holder en knapp på V2 :)

Truls
Walter S.

En takk til Lars Morteni Marit, Trygve, Jeanette, Berit, Lars, Camilla, KIrsten, Venke, Jan og Truls for oppløftende og inspirerende kommentarer!

Mvh,
Walter

..og la oss håpe at sommeren virkelig kommer snart - og blir her en stund!
:o)
Odd A.

Flott solnedgang i vakkert kystlandskap. Velger v2.
Mvh
Odd
Bjørn Berg J.

Flott Walter, det har blitt noen bilder fra denne plassen og bua,har den selv også.
Walter S.

Hei, Bjørn - og takk for kommentaren!

Joda, jeg tar ofte bilder der ute. Og spesielt dette motivet her, med skuret ute på det lille skjæret og lille garnholmen foran - som det faktisk brukes den dag i dag til å tørke garn på, noe som er godt synlig på versjon 3 - fordi man aldri vet hvor lenge slike idyller varer.

Plutselig en dag så ligger det en moderne marina der med flytebrygger og båtutleie, eller noe sånt. Egentlig rart å tenke på at slike idylliske plasser har overlevd helt frem til i dag.

Mvh,
Walter

En hjertelig takk til Odd Andersen også!
Heidi N.

Her ble det nesten vanskelig å velge, for både alle tre var like nydelige. For noen fantastisk flotte fargetoner! Dette kan man se på lenge og bare nyte, blir aldri lei av så vakre solnedganger som dette. :)
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu