...og så måtte han ut og styre med den høgre armen...
...dette må dommarane trekkja kraftig for.. Og det reknar eg med at de gjer. Bildet vart jo så uskarpt som berre det, men av ein eller annan grunn fryda eg meg med å sjå på det. Eg klarte rett og slett ikkje å la vera å leggja det ut. Eg vil sitera David: ''Du må regne med at bildet ditt kan bli slaktet - men husk at det ofte er den type kritikk som er mest verdifull - man blir ikke bedre fotograf av å kun motta klapp-på-skulderen-kommentarer. Ta ikke en negativ kommentar som en personlig fornærmelse!''...

Eg stålset meg, og trykkjer ENTER
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59637} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars Olav T.

Du har jo nevnt uskarpheten selv, når det gjelder hele bildet. Synes vingeslaget blir litt for uskarpt, vingen blir helt borte. Bakgrunnen er fin, ingen forstyrrende ting der. Fuglebrettet, eller hva det nå er, likte jeg heller dårlig. Minner om en springfjær fra en madrass, og bryter litt med naturen. Komposisjonen er imidlertid bra.

Mvh. Lars
Carsten A.

Nok et pussig og bra bilde fra deg - springfjæren (!?) gir det hele den litt surrealistiske virkning som sikkert er tilsiktet, så selvsagt er dette et brudd med uberørt natur (men ikke med etterlatenskaper i et kulturlandskap, eller alt det rare vi kultiverte lager), og videre, du har hverken plassert bildet i ''Natur'' eller ''Dyr'', men rett og slett i ''Diverse'', og spør vel egentlig om vi andre også fryder oss litt over dette - og da må mitt svar bli et ubetinget ja (kan i nødsfall også brukes som pusteøvelse)!
MVH CA
Monica S.

Morsomt dette her. Tittelen gjør jo mye av inntrykket av bildet.
Jahn Otto A.

Festlig bilde. Uskarpheten trekker ned, som du selv nevner. Litt raskere lukker hadde også gjort seg, sånn at man hadde sett mere av vingen (men ikke for rask, jeg synes det er bra at man ser at det er bevegelse).

Få fuggern til å stille opp på et nytt bilde? :-)
Ann F.

Jeg er ikke helt sikker på om jeg lo mest av bildet eller CAs pusteøvelse, men morsomt var det, begge deler.
Så du blir ikke slaktet av meg for dette. Det er klart at litt kortere lukkertid kunne hevet det noe, men det får hellet bli neste gang . . .
:-)
Mvh Ann
Arvid B.

Jahn Otto og Ann...

Denne fotoseansen i går resulterte i 1 Gb bilder med alt frå skarpe til heilt uskarpe bilder (400-500 stk), så ny fotografering er ikkje nødvendig:-). Men så fall eg for dette der armen til fuglen liknar meir på ein arm enn ein veng.

Arvid

PS
Etter sortering og hard kasting, sat eg att med 20-30 bilder. Ved å fotografera på denne måten, lærer i alle fal eg meir om foto enn eg hadde sjanse på då eg brukte flim. Fåren er at ein slit ut kamera mekanisk..

A
Jostein M.

Hei Arvid! Ja jeg stålsatte meg jeg også da jeg det lyste med rød skrift i det jeg skulle legge inn bilde. Samlet hele familien slik at de kunne være med å bakke meg opp for det som skulle komme. Jeg er dog helt enig i at man skal være kritisk til det man legger inn.

Ditt bilde. Alt trenger ikke å være skarpt for å være bra. Som nevnt over ligger bilde ditt i kategorien diverse. Som du selv sier har du 1GB med bilder. Tror at dette kunne gjort seg i stor ramme med mange småbilder i en serie. Gjerne i S/H!

Ellers: Er du klar for det nye lokallaget til Bio Foto?
Mvh
Jostein
Arvid B.

Jostein..

Ja, eg har sendt ein førebels innmelding til Nils.

Arvid
Tom E. F.

Fuglen er jo også ''stålsatt.''
Dobbeltsikring heter det vel da!
Morsom situasjon. og sammen med kommentar blir dette langt fra noen fallkarakter fra denne ''dommeren.''
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu