Gråspurv i hagen
Har ei grein i hagen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-07-05 19:32:10
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 300mm f 4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_596830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Liv F. D.

Hei Jostein,
er det tatt nå?? :)) Fint og klart av gråspurven som lurer på hvorfor ialledager du forer den men meiseboller nå som det er midtsommer :)) Vil ha innsekter og meitemark takk!!

God sommer!

mvh
Liv ")
Jostein G.

Hei Liv! Takker ! Joda de selger meiseboller på Joker'n året rundt så det hender jeg skjemmer bort fuglene. Burde kanskje vært spurveboller he he

Mvh Jostein
Rune K.

Det blir til en fin triangel i bildet, spurven, greinen og bollen. Ser nesten ut som om spisegjesten klager litt på kosten, noe det slett ikke skulle være grunn til. For øvrig hender det nok at slike småtasser blir en smule bortskjemt her hos meg også, på sommerstid.
Liv F. D.

....du vet det Jostein at; når foreldrene kommer og mater de gapende munnene med frø og fett da tetter det seg i halsen på dem vettu. Nei, sommerstid får dem finne maten selv. Så mye godsaker som svirrer i lufa og åler på bakken :))


mvh
Liv ")
Liv F. D.

...glemte å nevne at det var en NYDELIG bakgrunn på bildet også da :)
Odd E. k.

Et godt bilde av gråspurven ved foringaplassen. Enig med Liv her at småfuglene ikke må fores under den tiden da ungene skal mates med mark og insekter som de finner. Harde kjerner av nøtter og fast føse fra oss mennesker har tatt mang en fugleunge av dage der hele kull har mistet livet. Godt fanget i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Åja, frø vil dem ha året rundt. I fjor "måtte" jeg ta ned foringsautomaten, det var det kona som bestemte!! Hun ville ikke ha alt det avfallet etter fugl og frø på terrassen. Jo, tok det ned i slutten av juni. I slutten av juli BARE MÅTTE jeg henge den opp igjen, fuglene hylte og skrek og bar seg verre enn vondt. De ville ha solsikkefrø, basta:) Så sånn ble det. I år tok jeg den ned tidlig, for nå var også jeg blitt lei alt det tomme skallet etter solsikkefrøene:) Finkene sitter på automaten og knuser skallet der og da. Meisene er flinkere, de napper til seg et frø og flyr å setter seg i et tre. Skjønt, det var ikke så veldig gildt å våkne i 5-tiden om morgenen av pikking. Da sto meisene og pikket på frøet så det jomet i bjelkelaget:)

Nei nå skriver jeg meg helt vekk her jeg:) Ble engasjert:)
Som vi ser, gråspurven er en vakker fugl, undervurdert fordi den har blitt urban. Jeg synes det er en vakker fugl. V2 ble det beste bilde her.
mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu