Rådyrgeit med firlinger?
Denne rådyrmammaen har nok hatt en travel vår med 4 små, dersom alle er hennes egne. Det er ikke uvanlig at hun lar morløse unger gå sammen med sine egne.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger93
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_597002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Duy P.

Hei !

Har hørt om trillinger, men ikke firlinger alt kan være mulig. Kanskje vi får svar fra eksperten uttalelsen.
En artig situasjon du har fått her. Tror kanskje du kan skarpe opp litt mer.

:) duy
Ane Therese R.

for et vakkert bilde :) må ha vært en flott opplevelse :)
Bjørn J.

Et utrolig flott bilde av geita med fire kalver! De kan ved skjeldne anledninger ha firlinger, og denne geita ser ut til å være i utmerket kondisjon. Hva som er tilfelle her - firlinger eller adopsjon spiller forsåvidt liten rolle, du har fanget en fantastisk situasjon.
Mvh Bjørn
Lillian Utstrand G.

Tusen takk skal dere ha, ja det var veldig moro å se dem. Jeg har aldri sett firlinger før jeg heller, og de ser ut til å være like gamle alle fire, så de er mest sannsynlig av samme mor.
Mvh Lillian
Bjørn T.

Nydelig bilde av flott situasjon! Mvh Bjørn
Dag Tore ..

Gratulerer med et "meget" skjeldent bilde av denne vakre rådyrfamilien. Å få slike bilder i dag,hører med til en del flaks,og dyktighet.Vi vet at råen føder,normalt 1 til 2.Her i Eda kommune,her jeg oppdaget bare i år - flere trillinger kalver.Dette tror jeg at i de sener år er blitt "noe" mere vanlig i disse traktene! I 2010 så jeg tidlig en junimorgen filinger i et rolig skogsområde.Dagen etter dro jeg ut for å ta bilder.I "nattens" løp hadde: "gaupa"besøkt stedet Det var nok bare tre tilbake! Så til "mester" fotografen.Dette er nok bilder du bør ta gott vare på!!Atter en gang!1 "Nydelig" Presentert:)Meget god fotohelg! Dag/NN/Biofoto.
Henrik H.

Det finnes et gammelt ord som jeg syns passer veldig godt å bruke her; Betagende!

Firlingfødsel også på fornebu i år - Geita var så liten at jeg ror hun må ha vært førstegangsfødende. I utgangspunktet så Alle fire kalvene i live etter seks uker,noe som er over alle odds her hvor reven trasker. Annleggsvirksomhet og utlegging av storfebeite har presset dyrene bort og desverre har familiegruppen rotet seg bort ved E18. umulig å få bilde av gruppen samlet der kalvene fløy omkring i gresset med rakett i baken!
Lillian Utstrand G.

Mange takk for kommentarene Bjørn og Dag Tore!
Dag Tore: Ja jeg er stygt redd gaupa vil forsyne seg her også, siden det er en del gaupe i området. Men slik er naturen innredet, på godt og vondt og det får vi bare godta. Jeg har tatt noen flere bilder, som ligger på lillian.aspas@blogspot.com, der den ene kalven bla. dier moren.Det var en flott opplevelse i noen minutter før de gikk inn i den mørke skogen.
Mvh Lillian
Frode L.

Hei.

En flott familie godt dokumentert, fine bilder på bloggen også.
Vi hadda ei geit med fire små ifjor her jeg bor.

Frode.
Avsluttet .

Har sett mange rådyr med trillinger, - men firlinger, vell grattulerer med sjeldent bilde. Kjekt å se :-)

SES
Lillian Utstrand G.

hei Henrik og Frode, tusen takk til dere også! Så flott å høre at rådyra faktisk kan få 4 i slengen.Det styrker troen på at alle 4 tilhører denne mora. :-)
Henrik: så trist at familien du så ble splittet opp, får håpe at noen av dem klarte seg mot alle odds. Håper nå bare at rovdyra og løshunder lar disse i fred slik at de får vokse opp.
Mvh Lillian
Lillian Utstrand G.

Tusen takk til deg også, Stein Erik!
Mvh Lillian
Odd Chr. K.

Voldsomt til "storfamilie" du fikk samlet her da, Lillian. Nei, ikke godt å vite om alle er "ektefødte", men uansett en sjeldenhet dette. Moro å se slikt.
Odd C.
Inge S.

Flott motiv av den store familien :-)
Lillian Utstrand G.

Mange takk til Inge og Odd Chr.også. Ja dette var moro, Odd Chr., jeg må dra ut en tur til å se etter dem. Bare det slutter å regne nå så, men det skal visst vare en uke til, og da drar jeg til varmere strøk! :-)
Mvh Lillian
Svein R J.

Ett utrolig herligt bilde dette må jo ha vært en flott opplevelse

Mvh Svein
Lillian Utstrand G.

Takk skal du ha Svein Raymond, ja det var en veldig flott opplevelse, spesielt siden det ikke er ofte man ser så mange kalver på en gang.
Mvh Lillian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu