Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_598355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Henning S. P.
Herlig med blikkkontakten med fotografen og utro skiltet i bakgrunnen får en til å tenke litt. Dette likte jeg godt!

Henning
Avsluttet .
Likte dette, ja. Blikkontakten og Utro-skiltene skaper en artig liten historie. I tillegg har du UTROlig Sommer-skiltet som prikken over i-en, og skal man dra det enda litt lenger kan man jo si at utroskap er over GRENSEN, hvilket gateskiltet sier. Akkurat som om hele verden vet hva de har tenkt å gjøre, og man føler at pekefingrene er rettet mot en.

Komposisjonen forøvrig fungerer fint, ikke all verdens forstyrrende elementer, dog synes jeg kanskje at fortauet rundt mopeden er en anelse for lyst (Hva med å lette opp vignetteringen noe, og heller justere ned eksponeringen i etterbehandlingen et knepp, og evt punktbelyse mopedmenneskene?)

Liker forøvrig godt svart/hvitt-teknikken din jevnt over, med passelig høyt svartpunkt og moderat+ harde kontraster.
Eksponering, skarphet og slike benaliteter sitter jo alltid som et skudd fra deg.

Artig og godt bilde, synes jeg.

Mvh Jens :)
Torbjørn V.
Hei, og takk for gode kritikker fra begge to. Har ikke jobbet så veldig mye med dette bildet, så det er fullt mulig jeg kan mørkne fortauet litt. 50mm f1.4 gir litt vignettering - men syns ikke selv det ble så ille her.

Ang. personenes forhold til UTRO (som er en slags motebutikk) har jeg ingen aning om og vil ikke forsøke å knytte de opp til noen form for utroskap. Men det er jo forsåvidt en litt interessant tolkning dere kommer med her;-)

Om noe, så kunne jeg kanskje ønsket meg litt mer følelse av farten her. 1/1000 sek fryser dessverre alle bevegelsene - burde nok hatt åndsnærverelse nok til å justere ned iso´en slik at jeg kunne fått en lengre lukkertid. Men, men, det er ikke alt man rekker over når man har 2 barn + en annen voksen + dårlig tid for å rekke en buss;-)

Jens: Takk for hyggelige ord om sorthvitt-teknikken min. Det er ikke alltid jeg føler at jeg "leverer varene", men jeg forsøker i allefall;-)

Mvh Toby
Roger H.
Her er det han som sitter bakpå som gjør bildet interessant, fordi han har et litt usikkert uttrykk når han ser på deg som tar bildet. Får en følelse av å se på et stillbilde fra en film. Mye detaljer å studere her, veldig bra.
Torbjørn V.
Hei Roger. Hyggelig at du liker det;-) Får selv en liten "italiensk" følelse her - så det er hyggelig at andre også liker bildet og ser noe i det.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu