Tre brune kameler
Bilde 9: Du må ut med et par hundrelapper hvis du vil kjøpe en av disse på søndagsmarkedet i Kashgar. Legg merke til puklene, som bærer preg av en lang og tørr vinter! Håper på kommentarer og kritikk, både for dette bildet og for resten av serien.
Bildet inngår i albumet Uyghur people of Xinjiang - Billedserie fra den nordvestilge delen av Kina, der de muslimske Uighurene finner det stadig vanskeligere å dyrke sin egen kultur og religion.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-05 21:52:12
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 50
  • Canon EF 28-105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_59936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Steinulf L.

Litt blasst over kamelryggene. Dro ned den blå kanalen litt i curves. Dette bildet blir kanskje litt roligere om du kapper bort personen i vensytre kan og kloner(?) bort hesten uten hode i øvre høyre kant, alternativt kapper nærmere kamelen lengst til høyre.
Kristoffer R.

Steinulf: Ikke sikker på om jeg er enig med deg mht fargene, men jeg har likevel laget en v2 som er en smule varmere. Har også fjernet (litt grovt, i know) de forstryrrende elementene du pekte ut.
Inger-Lise S.

Hei! Jeg syns v#2 fikk mye varmere farger!Og det ble finere etter at du hadde retusjert bildet.Dyktig retusjert! mvh Inger-Lise
Lars Olav T.

Synes stemningen kommer bedre frem på v2. Tankene går mer mot et fattig land med den fargebalansen. For å være litt vrien synes jeg de to kamelene i bakgrunnen går litt for mye i hverandre. Får ikke frem at det er litt avstand mellom de. Men dette er pirk. Fin blikkontakt med han til venstre.

Mvh. Lars
Pål N.

Er enig i mesteparten av kritikken, men dette er en innmari bra serie.
Steinulf L.

Jepp ver # 2 sitter.
Siri Elisabeth J.

Hei!

Har sett gjennom hele mappen din nå. Først og fremst må jeg si du greier å være en ubemerket flue på veggen når du har tatt bildene dine. Ikke et oppstilt bilde gir en dokumentarisk ekte følelse. Har reist bitte litt selv og synes for min del det er vanskelig å komme med kamera i en fremmed kultur. Bruker laaang tid på å bli varm i trøya. Det er spennende å se hverdagsbilde fra en kultur som er så til de grader annerledes en vår egen. Biljard bildet er spennende og rart fordi jeg forbinner biljard med noe vestlig noe. Silkeveien er fint komponert. De gutta som lager brød, eller hva det er har fint lys. Kamelene dine er spennende å se på, men det skjer for mye, jeg vet kke hva jeg skal feste blikket på . Jøss... detta blei langt gitt!! Bare en ting til før jeg nesten må kutte. Jeg synes mange av bildene dine er litt for overeksponerte.Du, dette er den lengste kommentaren jeg noen sinne har skrevet. Men tok alle i en jafs skjønner du.

Mvh Siri
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu