forsvinner pixel for pixel
måte bare prøve dete når jeg så et sånt bilde :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger220
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599430} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Natalia P.
+1
for min del, posituren til modell ikke viser noe dinamisk, som kan forventes hvis noen "mister piksler" for eksempel..og du valgte bare 3 høyeste deler i kroppen til manipulasjonen, for smak- dette kunne bli mye spennende, hvis du skulle begynne med manipulasjoner midt i kroppen..men best- å ta et bilde spesielt til videre arbeid.ufff....håper jeg var ikke uhøflig:)
Erik R.

Synes du treffer godt med selve manipuleringen, det ser bra ut, og er dyktig gjort. Ellers er plasseringen av effketen så som så. Tror dette kan bli knallbra med små endringer. F.eks. en vifte som "blåser" modellen bort, piksel for piksel?
dette blir flisespikkeri, for jeg hadde ikke fått til dette selv :) Det er godt håntverk som jeg tror kan bli veldig stilig på riktig bilde. Stå på!!
Stian E.

Hei natalia. Jeg har tenkt å ta et eget bilde for akkurat dette formålet. Dette var mest for å se om jeg klarte å få til effekten. Jeg burde meldt meg på et fotokurs for å lært mer om positurer og liknende, men en ting av gangen :)
Stian E.

Hei Erik. Takk for kommentaren, skal prøve å få til noe bedre etterhvert :)
Stig H.

Husker jeg så bildet....og det fanget min interresse. Skal ikke prøve meg på noe særlig kritikk av verket, men lurer bare egentlig hvilken teknikk (effekt/filter)du bruker her??
Stian E.

Hei. Koselig å høre :) jeg har brukt dråpetelleren i Photoshop for å finne fargen på området og deretter bare pensel for å tegne prikkene. Det er viktig å endre farge ofte, og finne en fasong på pendelen som du synes passer til formålet. Jeg brukte en med masse prikker. Lykke til :)
Heidi W.

Veldig bra - fint motiv og god etterbehandling som gjør det til et spennende foto :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu