Monolitisk drama i farger.
Heldigvis var alle mine bilder intaKT da jeg fik tilbake min gamle maskin som rett og slett hadde vært full av møkk. Burde jo ha rengjort den sjøl etterhvert, men er litt redd for å gå inn i maskinen med mine hender som av og til får spasmer og går sine egne veier ganske så ukontrollert.
Ikke nok med at de ikke hadde gitt meg beskjed om at den var ferdig, men da jeg dro innom fordi jeg var den veien likevel fikk jeg vite det og fikk hjelp til å få den på rullestolen bare for å oppdage da jeg kom hjem at jeg hadde fått feil maskin fordi den var litt pakket da jeg fikk den. Dermed ble det ny rullestoltur på onsdag for å få byttet. Først igår kopla jeg den til og fant at jeg like gjerne bruker denne med større kapasitet på forskjellige måter selv om her er enkelte småting som ikke er 100% lenger, men som jeg kan leve med. Dermed gikk dagen igår pluss at jeg jo måtte ut en tur med kamera i det fine været så det ble null skriving av kommentarer hvilket jeg får forsøke å ta igjen idag.
Hva bildet gjelder så er her dratt litt i spakene hvilket jeg har gjort på en del bilder fra monolitområdet istedenfor bare ren avbilding.

http://pbase.com/kneppen
Fargerikt og støyende
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Berit A.

Herlig bilde av Monolitten. Synes det gjorde seg med litt farger. :))
Ei niese av meg var på skoletur til Frognerparken for en del år siden. Hun kom hjem og fortalte at hun hadde sett hele "Sulamitten". Hun mente jo Monolitten. Det har vi hatt mye moro med.
May-Brith O.

Enig med Berit, dette var flott av den berømte og unike skulpturen Monolitten. Ikke enkelt å få kunst ut av kunst, syns jeg, men noe du klarer veldig godt.
Eirik B.

Det lille utsnittet synes jeg fungerer. Du formidler detaljene på en måte som gjør at man likevel får en følelse av helheten.

Måten lyset faller av på mot venstre synes jeg gir bildet mer dybde og perspektiv. Bra!

De fargede kornene var ikke helt min smak. Men det har nok med smak og ikke med kvalitet å gjøre:-)

Mvh
Eirik
Jan G.

Et flott utsnitt av Monolitten med etterbehandling som gir bildet originalitet og spenning.
Mvh Jan
Eli S.

Han ville nok likt seg den godeste Gustav Vigeland hvis han hadde sett dette bildet. Granitt er ikke bare granitt med slike farger.
:) Eli
Solvår B.

Typisk Roarsk. Trenger jeg si noe mer?
: ) Solvår
Trygve B.

Jeg likte også utsnittet du hadde vagt. I tillegg syntes jeg gløden i bildet ble svært bra her. Den fine innledningen du hadde satt til gjorde seg bra. Gildt å bli litt kjent med mennesket bak bildene. Mvh Trygve
Bjarte W.

Liker utsnittet, og litt farger piffer opp. Kunne likevel tenkt meg å se originalen. Litt usikker på de røde prikkene i statuen.

- Bjarte
Lars Morten B.

Fint utsnitt av monolitten. Litt kornete etterbehandling etter min smak, men for all del...smak og behag dette og. Alt trenger ikke være A4!

Mvh,

Lars M
Oddmund K.

Fint utsnitt av dramaet..i en sånn klynge kan en få utslett av mindre, så prikkene hører med her :)
mvh Oddmund
Harald N.

Fint utsnitt med kreative fargar, likar det.

Harald
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu