Neptun i full blomst
Foto av min datter på et undervannskjær utenfor Svenner Fyr. Kveldstid.
Heller ikke klart dette. Men synes modellen er så vakker og jeg er glad for å få vært med på dette.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Harald K A.
+2
Hei Gro-Bente,
Synes det er tøft med litt anderledes bilder, og, jeg tviler ikke på at dere hadde det moro. To ting som jeg vil nevne ved bildet ditt...
Horisonten er litt skjev også synes jeg det ble litt vel midtstilt. Ellers veldig bra.
Godt jobba.

Fotohilsen
Harald
Nils Christian S.
+1
Enig med Harald, litt for midtstilt og horisonten bør rettes opp, men du verden
- vakkert og poetisk !!!

Mvh
Nils Christian
Rune P.
+1
Derfor jeg trur at bilde ditt ikke er så skarpt som du kunne ønske deg. Jeg ser at du hadde en brenvidde på 47mm og lukkertiden på 1/30. Du må ha en raskere lukketid eller bruke stativ.
Men jeg liker bilde godt for det jeg :-).

Hilsen
Rune
Fred S.
+1
Ikke Neptun, han er jo en mann (Havguden i romersk mytologi) Nei, dette må være Jesusine, hun går jo på vannet. Småfeil er nevnt, ideen er god og bildet severdig.

vh fred s
Avsluttet .
+1
Det kunne vært skarpere ja, men jeg liker den "tilgjorte" oppstillingen og det rett frem uttrykket i bildet. Rød/oransje kjole mot vann/himmel. Kontrast, rent, enkelt, men likevel får det deg til å tenke videre enn bare det en ser! Syns bildet var bra jeg :) Og jenta er kjempefin!

Cecilie
Rita W.
+1
Her skal du ha applaus for god ide og spennende bilde. Er enig i litt pirk på horison, midt stilling og skarphet - men uansett et bilde som vekker interesse og blir lagt merke til.
Liv F. D.
+1
Kjempestilig bilde. Så fint jobbet. Om du retter opp horisonten og beskjærer bildet litt i v-side er mye gjort her. Mangler litt på fokus, men severdig som bare det !

mvh
Liv ")
Geir K.
+1
Henger meg på Liv her.
Et severdig bilde som fortjener litt mer bearbeidig så er det i boks.

Geir
Gro-Bente B.

Tusen takk for kjempeflotte innspill. Jeg skal rette opp horisonten. Vet ikke om jeg klarer å få det så mye skarpere uten at det blir for pikslete. Men skal prøve. Er ikke så god på akkurat dette, selv etter nesten 20 år med Photoshop, men mest til reklame-verdenen:-) Tar gjerne imot noen tips.
Setter utrolig pris på at dere har tatt dere tid til å kommentere dette. Som skrevet var det veldig gøy å gjøre dette og har flere bilder, men med en liten jolle og litt mørkt og ikke altfor godt utsyr så ble det ikke så bra som håpet...
Gro-Bente B.

...og Fred, hehe, nei, dette er jo ikke Neptun. Du har helt rett. Det var jo en mann. Huff! Jeg får rette det til Afrodite, så blir det i hvertfall kvinnelig:-)
Oddmund K.

Stilig og ikke helt vanlig bilde, liker ideen, fargene og kombinasjonene..syns ikke skarpheten betyr så veldig mye her da det virker litt drømmeaktig, men den skjeve horisonten forstyrrer og kompen kan forbedres :)
mvh Oddmund
Vidar J.

Artig ide, estetisk og vakkert. Småfeil er nevnt, og spør du meg så tror jeg det er selveste Ariel.Hun er jo en havfrue som får ben når hun stiger opp av vannet ! (Jeg har selv tre døtre,så jeg kan historien:-)
Gro-Bente B.

Hehe, Vidar, ja, har et bilde hvor hun sitter i vannet her også, og det har jeg kalt Den lille Havfruen:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu