Ung havørn II
Ny runde, og denne gangen ser det ut som om jeg nærmer meg noe. Lyset er noe hardt, men alt i alt vil jeg si meg fornøyd med resultatet. Som tidligere nevnt på ørnebildene mine, så er det et ungt par som har skiftet på å plukke fisken, men etter et mislykket forsøk på å plukke fisk fra yngstemann/kvinne, endte det opp med et lite basketak i lufta mellom de to, og etter dette har den eldste fuglen vært som sunket i jorden. Første uken har de vært som erterris, men nå er det tredje dagen hvor jeg ikke har observert dem sammen i det hele tatt. Kanskje det bare har vært søsken / streiffugl? Grunnen til jeg trodde de kanskje var et par var hvordan de tålmodig tok annenhver fisk til å begynne med.
Har sett litt på exinfo på andre brukere for å se hva som går igjen, og har på bakgrunn av dette stengt blenderen til f5.6 for å få litt bedre dybdeskarphet / toleranse om fokusen ikke treffer 100%. På dette bildet har jeg og av IS etter anbefaling av Kåre Gårder. Har også gått fra 300mm til 70-200, ørna er ikke spesielt redd for meg og båten, og er på vingene i det øyeblikket fisken forlater hånden min. Det er derfor litt mer behagelig å kunne jobbe på maks 200mm, og også zoome litt ut om den kommer for nært.
Bildet inngår i albumet Ørn - Diverse ørnebilder
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon 70-200mm F/2.8 IS
  • Brennvidde165mmmm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt i båt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_599897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carlos A.

Fint bilde! Så spennende å høre:-)
Har selv fem stykker på forskjellig kant som jeg følger med og tar bilder av. Det er sånt som gjør foto morro!
Ane Therese R.

flott! :)
John A R.

Flott bilde av den unge havørnen! Fin skarphet, noe hardt lys, ja - men jeg synes du fikk det til bra.
Ole Herman S. E.

Veldig kult!
Svein R J.

Flott bilde av den unge havørna synes du har fått til ett bra bilde her ikke lett dette

Mvh Svein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu