Sandlo 2 med nye 1DX
iso 640, 1,4 conv III, håndholdt
Fotograf
Utstyr
  • Canon 1 DX
  • Canon EF 500mm 4,0 L IS USM
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_600300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svein R J.

Flott dette også i samme klasse som forige bilde

Mvh Svein
jarl kjetil j.

Fint artsportrett av sandloen. DX huset kommer nok enda mer til sin rett ved dårlig lys/høy ISO og objekter i bevegelse. Det er jo under slike forhold det skal vise sin klasse (og om det er verdt 50 store) Det jeg har hørt foreløpig om husets egenskaper lover ihvertfall meget bra. Grattis med nytt hus, tror jeg er litt misunelig ;)

jkj
Odd Chr. K.

Ja skal bli spennende å se hva som kan tynes ut av et slikt hus. Er vel ikke flust av disse på markedet ennå, så du får kose deg å gjøre oss andre, som jkj sier, misunnelig:) Pen fugl.
Odd C.
Bernt Ø.

Lekkert portrett Per - skal bli artig å se i full oppløsning og med høyere ISO.

Mvh,
Bernt
Dag Tore ..

Helt "perfekt" bilde du viser her Gratulerer med nytt teknisk vidunder! Håper det virker bra!Fint "skud" av sandloen.Topp kvalitet med god biotop!! DAG
Tore H.

Teknisk meget bra portrett.
Gratulerer med nytt hus.
Melder meg på og er misunnlig

Mvh
Tore
Duy P.

Gratis med nytt leketøy "råvaren" Upåklagelig utført.

:) duy
Bjørn Aksel B.

Joda Per, dette var flott det. Henger meg på Jarl kjetil her. 640 ISO er nesten ulovlig lavt:) De som tester går ikke lavere enn 800 ISO, da de mener det ikke er forkjell på det og 100 ISO. Fila tåler faktisk en liten oppskarping, bare for å få den siste smellen". Pirk det da, men likevel. Flott bilde.
Bjørn A
Per G.

Mange takk for hyggelige tilbakemeldinger. Bjørn A. jeg instalerte Lightroom 4,1 i dag og da måtte jeg bare pese avgårde etpar bilder til dotten. Ble vel i overkant ivrig! Det du nevner er ikke pirk, men konstruktiv kritikk som jeg imøtekommer svært gjerne. Kryper nok til verket og instalerer elements så jeg får litt hjelp derfra også. Gleder meg til fluktfotos fremover,flere av dere som er dyktige der og det inspirerer en lykkelig dx eier.
Mvh
Per
Bjørn T.

Flott av sandloen, en utmerket eksponering dette. Gratulerer med nytt hus, er spent hva du og andre klarer å prestere. Mvh Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu