Under arbeide
Situasjon under arbeide med drenering. Plutselig ble hele hytta "under arbeide".
Øyeblikksbilde, og det er flere detaljer som kunne vært bedre. Likevel ble det et ok bilde som illustrerte hva folkus for det hele var.
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Sigma Zoom 28-70mm f1:2.8
  • Brennvidde28mmmm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_600719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Olav B.
Dette synes jeg er i overkant privat, du legger jo ikke skjul på at det er et øyeblikksbilde.
Men passer nok bedre i minneboka hjemme enn til galleri-utstilling. Til tross for kritikkens retningslinjer, vil jeg slenge på "Fint bilde" helt generelt. Men det fenger meg dessverre ikke.
Helge H.
Feil bruk av "øyeblikk", det var situasjonen som varte et øyeblikk. Dog, holdt på med dokumentasjonsbilder av hvor ting ble liggende under bakken. Takk for tilbakemeldingen, spesielt siden dette ikke fenget deg. Da er det fort å bare bla videre.

Ville gjerne hatt hytten litt mer under gravearmen, og ikke hatt med røret ut til venstre (kunne jo "fikset" den detaljen). Ellers synes jeg det er et illustrativt arbeidsbilde, men ikke fotokunst.
Olav B.
Da er vi i hvert fall enige om at tilbakemelding er en god ting, til tross for at en ikke får så mye skryt som ønskelig.
Jeg skrev et innlegg om manglende respons på bilder som legges ut til vurdering tidligere idag. Å bli regnet som uverdig til vurdering er verre enn negative kommentarer.
Det kan kanskje til en viss grad skyldes at de fleste innsendere utelater informasjon som jeg ønsker å lese for å kunne forstå bildet bedre.
Helge H.
Det er vi enig, og jeg prøver å kommenterer flere bilder enn jeg legger ut.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu