...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_601493} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan G.

Jeg vil ikke si at den bristeferdige låvebroen var det beste valg av motiv for et bryllopsbilde, heller ikke effekten med avbleket 70-talls preg.Jeg vil tro at de to er mest opptatt av dagen i dag og framtiden. Jeg opplever dette som effektmakeri.
Mvh Jan
Avsluttet .

Likte dette bildet her eg! Effekten og låven gikk fint ihop, men det kunne kanskje ha vert mindre rom rundt paret. Kunne tenkt meg at du hadde beskjært bildet en del. Ellers bra dette her!

Mvh Jenny
Solvår B.

Her er jeg enig med Jan. Flott bilde av låvebroa - uten brudepar. Flott bilde av brudeparet - uten låvebroa. For meg stemmer ikke dette i det hele tatt. Kanskje de har valgt dette. Det respekterer jeg, men jeg trenger ikke like det.
: ) Solvår
Rune S.
+2
Smak og behag. Jeg likte bildet godt jeg. De er vel på vei inn i høyet?
Anders A.

Gjerde og Berg: Takk for kommentarer. Paret (og meg) ser nok heller på det estetiske her; en rustikk, slitt og sjarmerende låve. En nymalt, velholden låve hadde vært langt kjedeligere.

Hva stemmer ikke? Symbolikk? Jeg bryr meg ikke om symbolikk. Og selvfølgelig er det effektmakeri, "avbleket 70-talls" er mer populært og inn nå (Instagram) enn noensinne, ergo er jeg ikke helt med på tankerekken.
Mats T.

Av og til skjønner jeg meg ikke på folk. Jeg synes bildet langt bedre enn mye av rælet man ser her på siden og andre sider for den saks skyld. Liker rommet rundt paret, liker fargene, liker låvebrua og lyset som kommer inn fra høyre. Jeg synes det er snål når ett bilde av en kjeks på ett bord får strålende kritikker, mens ett bilde som dette får pirk og tyn. Bildet er knall og drit i dinosaurene.
roger n.

Blink ! Ville kuttet bort en del til høyre, men er sikker på at omgivelsene passer brudeparet, kanskje de har ett forhold til nettopp denne låven......? Vi andre kjenner ikke historien men gjennom jobben har jeg sett utrolig mange klønete forsøk på brudebilder men dette beskriver jeg som vellykket.
karin s.

bildet er bra det, men brudgommen står ikke pent, det er mitt ressonement, ideen er tøff i disse omgivelser,men som sagt gommen ser ut som han klamrer seg til bruden,.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu