Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_601625} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Person med bare bein som løper i gresset. Fiskeperspektiv. Rom for assosiasjoner, hvorfor løper personen, flykter? Hva løper han/hun fra? Hvorfor? osv. Lek?

Synes komposisjonen er ren og harmonisk. Kanskje er det lyseste stråene i midten en tanke forstyrrende. Liker plasseringen av personen i bildeflaten, og at han løper ut av bildet i stedet for inn i bildet. Dette forsterker "løpe bort fra"-følelsen. Myke mellomtoner, og de gjengrodde områdene på beiner gir litt ekstra punch i bildet. Fint med høylysene på beinet, som trekker til seg (ønsket) oppmerksomhet. Synes vignetteringen i de nederste hjørnene fungerer fint for å presse fokus innover i bildet.

Teknisk fint (som vanlig fra deg).

Likte dette bildet godt.

Mvh Jens :)
Vidar A.
Meget bra bilde! Et stemningsbilde, liker hvordan lyset er brukt i komposisjonen. Sender assosiasjoner til en film av Terrence Mallick...
Torbjørn V.
Mange takk for hyggelige kritikker. Dette er min sønn som løper barbeint i håp om at han en dag skal våkne opp og være en hobbit;-) For meg ble det et fint bilde som setter meg i sommerstemning. Hva er vel bedre enn å løpe barbeint i gresset på vei hjem fra badeplassen?;-)

Takk for at du liker det tekniske og setter pris på det, Jens. Slikt er kjekt å høre. Artig å bli sammenlignet med Terrence Mallick, Vidar. Selv har jeg bare sett A thin red line - en film jeg likte meget godt.

Mvh Toby
Roger H.
Et godt bilde med driv. Forstår at Vidar A. får assosiasjoner til Terrence Malick. Tenker da på stemningen i filmen The Tree of Life. Jeg synes komposisjonen er harmonisk og som jeg sier, med driv. S/H er jo et must i dette bildet. Som nevnt synes jeg og at vignetteringen fungerer her.
Torbjørn V.
Takk for det, Roger. Må få tak i den filmen, forstår jeg;-)

Mvh Toby
Avsluttet .
Film er ofte god inspirasjon ji fotografi ja, og dette bildet kan godt linkes til noe slikt. Noe av det som fanger meg er lyset som bygger opp under komposisjonen og innholdet om det nå skal tolkes som løping, flukt eller ikke. Bra, men ikke et helt opplagt motiv. Tror det trenger litt "fordypning" før det faller på plass.., men det er kanskje slik bra bilder skal være.
Torbjørn V.
Takk til deg også, Kjell. Er kjekt med gode kritikker;-)

Mvh Toby
Maria Therese H.
Dette ble veldig bra!
Utsnitt og vinkel passer helt inn.

Liker at man ikke helt ser hvor bena går slik at man bruker litt tid å lete.

God stemning.


Mvh
Maria
Torbjørn V.
Takk til deg også, Maria Therese. Ble godt fornøyd selv, også;-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu