ISO 2000- 6400 med Canon 5D MkIII
En liten test bare. Har hatt dette huset en snau ukes tid og testing har det blitt lite av. Fikk ei lita økt i dag og må jo si at ISO egenskapene begynner å bli meget bra i mine øyne. Orginalen og v.2 er ikke støybehandlet, redigert som jeg pleier med selektiv oppskarping på fugl. V. 3 og 4 er støy redusert selektivt på bakgrunn. Med mitt gamle 1D mark III kunne jeg bare glemme å gå over ISO 3200, og aller helst holde meg under ISO 1600. Så ja, dette huset gir ihvertfall meg muligheter jeg ikke hadde tidligere ;)
ikke de mest spennende testobjektene men kan jo være av interesse for de som er opptatt av de nye canon husenes egenskaper og muligheter.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-08 17:45:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-08-08 17:46:23
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-08-08 17:47:04
    Versjon #4
Utstyr
  • EOS 5D markIII
  • EF 400mm f5.6 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetISO 2000 på orginalen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_601636} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørn Aksel B.

Heisann, fin test, og fint for mange at det blir lagt ut "testresultater". Likevel tror jeg du vil få 6400 iso filer med langt mindre støy enn dette. Lys og bakgrunn påvirker og lager variasjon, og synes det ble i overkant med støy på omtalte fil. Er det ucroppa? ISOFIL, forøvrig et passende uttrykk for oss naturfotografer.
Bjørn A
jarl kjetil j.

Har hatt en prat med Bjørn Aksel og må si meg enig i hans betraktninger. Filene er croppet endel, det spiller inn, sammen med objektiv, blender, lys og ikke minst eksponering. Får jobbe videre og se om resultatene kan bli noe bedre ;)

jkj
Avsluttet .

fin test med gode bilder. Driver å sparer til nytt kamerahus :)

Øyvind
Frode L.

Hei Jarl Kjetil.

Dette ser jo lovende ut, og vi har jo sett flere bilder av dette huset her inne med veldig gode resultater.

Ellers to knallfine fuglebilder der du lever toppresultat hver gang.

Gratulerer med nytt kamerahus!

Frode.
Jostein G.

Knallflott miljø og setting og imponerende støyfritt med iso 6400. Eneste som slår meg litt er at jeg syntes fuglene er noe overskarpet...eller litt harde i teksturen i forhold til naturlig. Her er det sikkert mange som er uenig i det...men jeg får litt sånn følelse. Det er akkurat som om det er endel myke skygger eller overganger forsvinner og fuglene blir seende nyfrisert ut eller nystriglet. Får en ørliten sånn fornemmelse her....kan være jeg tar feil.... og det er jo veldig vanskelig å bedømme " riktigheten "..uansett ....av dette utsagnet. Uansett flott !




Mvh Jostein
Odd Chr. K.

Hei jkj,
Kjenner jo ikke "gamle-huset" ditt, men tror ikke du blir skuffet over ISO-egenskapene. Blir vel bare jobbing i mørke nordhellinger nå - men glem ikke strølyset:). Lykke til og gratulerer med nytt hus.
Odd C.
Bjørn T.

Interessant serie og betraktninger - lærerikt for noen og enhver dette. Takk! Mvh Bjørn
Bernt Ø.

Vakre bilder som sitter som de skal. V3 og 4 har diskret og god etterbehandling som løfter bildene dit de skal. Har fått nytt hus selv denne uka, så skal ut og teste 1Dx en nå:-).

Mvh,
Bernt
Duy P.

hei JK!
Du er vel ikke skuffet, men kanskje mer happy når du finner ut ting og tang.
Båden BA og OC har testet og dine bilder ser lovende ut. Ellers en ting å gjøre 1dx :) :) :)

mvh
duy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu