Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_601698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jostein G.

Det var nå et sprekt selvportrett. Hvordan i granskauen har du kommet opp dit ? Ser jo helt glatt ut den veggen! Uansett et bra bilde...enten du er manipulert inn eller det er virkelig. Virkelig bevegelse og bra positur...i en for mange...dramatisk setting. Bra jobbet dette :-)




Mvh jostein
David E.

hei jostein takk for komentaren . dette er ikke et manipulert bilde brukte stativ og fjernkontroll, den vanskligste delen var å trykke på knappen mens jeg skulle klatre samtidig .
Avsluttet .

Herlig selvportrett!Stilig positur!

Øyvind
Per N.

Merkelig dette her David, hvordan man kan kjenne seg igjen :-)
Da jeg så dette motivet , så var jeg skråsikker .
Jeg er født å oppvokst på Øienkilen , og dette var mitt "rike" i mer enn 25 år !
Vi kallte dett fjellet : HUE , å på toppen var det en fin steinborg med flaggstang , kan også huske at fjellet var fullt av piggtråd etter den 2. verdenskrig . I bagrunnen ser vi Strømrangen Fyr og Strømsund og i det fjerne skimtes den søndre Søster :-))
Dette var orginale saker . Flott foto med gode minner for meg :-)
mvh Per
Odin J.

Veldig stilig. Fint eksponert og god vinkel.
Ha en fin kveld. :-)
- Odin Jæger, 16 år
Jostein G.

Hei igjen ! Blirt sittende å se mer på bildet. Skjønner fremdeles ikke hvordan du har fått til dette og attpåtil tatt bildet med selvutløser. Dessuten ser jeg nå ca. ved hofta di, er det en jordan tannkost i fritt svev. Jeg må nesten spørre hva gjør den der he he foruten å være designmessig cool og at den har spenstige farger! ? Og den andre gjennstanden der...er det en toalettmappe/veske ? Disse skoene...er det klatresko ?

Ja ja uansett, jeg ble nå sittende å undre he he . Imponerende akrobatikk i et litt kryptisk bilde...da tenker jeg på posituren og denne tannkosten f. eks.





Mvh Jostein
David E.

godt kjent igjen per nilsen dette er ved hue med utsikt over strømtangen fyr her har jeg og familien hatt hytte i rundt 16 år fantastisk sted å ha hytte
:-)
David E.

til jostein tannbørsten er til å pusse takk så jeg kan holde meg bedere fast i sprekkene , posen er en kalk pose , kalken er til å få bedere tak og ikke bli så fuktig i hendene så man detter av. skoene er klatre sko :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu