Kva godt kan eg servera deg, vesle piggsvinunge ?....
Jorianne ville gå ein tur til Leirvik og kjøpa seg ei avis, då ho snudde og fekk meg til å koma og sjå på den vesle som grov i plenen etter insekt(?)/røter(?). Piggsvinungane er fryktlause og går ikkje i ball når menneske kjem nært på.

Eg fann litt Freia kokesjokolade og SunMaid rosiner. Begge delar fall i smak, men sjokoladen gjekk først ned.

Det er litt lite lys ute nå så eg brukte blitz. I og med at eg ikkje likar å ha blitzen rett på kamera, måtte eg vera litt akrobat. Høgre hand: Kamera. Venstre hand: Rosin. Mellom venstre kne og venstre underarm: Blitz. Kamerahøgd over plen: 10 cm. Prøv det den som vil!!...

Eg orsakar den vesle luringen for etter å ha teke rosina (ein stor munnfull), beit han meg i venstre peikefinger. Han trudde sikkert eg er etande..?

Etter det kraftige måltidet slutta han å grava, og rusla inn i hekken til mor.

I Mossedistriktet og området rundt Bergen er piggsvinbestanden smitta av Salmonella typhimurium. Eg var grundigare enn vanleg med handvasken då eg kom inn ..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Forstår at du virkelig har jobbet for å få frem dette bildet. Likevel, det kunne vært litt skarpere. Fin historie som vanlig.
Lars Olav T.

Søt liten krabat. Mest vanlig å se i flat form på veiene. Har hatt litt uflaks med skarpheten, den er plassert litt feil, men gitt opptakssituasjonen, er det kanskje ikke så rart. Kunne ønsket meg å ha med mer av pinnsvinet og mindre av hånda.

Mvh. Lars
Jostein M.

Herlig historie. Du er en kreativ mann. Skulle pinnsvinet absolutt bite noen var det jo godt at det kommuneveterinæren hehehehe:-)
Mvh
Jostein
Nils B.

Akrobaten slår til og premien var et pent bilde. Koseleg og faktisk litt vakkert. Kunne vært litt lyserer skyggepartiene men mann kan da ikke forlange alt av en akrobat.
mvh Nils
Arvid B.

Nils..
Du har sett lyset, eller mangelen på det. Når sant skal seiast, var dette bildet så undereksponert at det i utgangspunktet var nesten svart. Blitsen hadde endra retning under akrobateringa. I dei svartaste partia var det ikkje stort meir å henta ut.

Men.. moromannen i meg vann, og bildet vart lagt ut med sine opnelyse manglar.

Arvid
Arvid B.

....openlyse....

DAVID... Ei oppgåve til deg: Det skulle vore råd å redigera enkle ord i sine eigne kommentarar.

Arvid
Semidyslektikar som ofte ser feila eitt sekund for seint!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu