IMG_1980 = I hans favn
Selvføælgelig kan man bare avfotografere disseb skulpturene og la det bli med det. Jeg har valgt på en del av dem slik som her å gjennom etterbehandlingen vise dem i litt annet lys, struktur og farger istedenfor å bare vise dem i mest mulig naturlig kopi slik de fleste vil gjøre.
Noen er selvfølgelig også vist slik i den serien som nå er helt ferdig og omfatter 191 arbeider som man finner i mappa "The Vigeland park" på

http://pbase.com/kneppen
OK etter intensjonen med bearbeidelsen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-13 10:57:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-08-13 10:58:11
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-08-13 10:58:40
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_602204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Carsten W.

Jeg gar for originalen. På en grunn jeg ikke kunne nevne selv jeg far følelsen at fargingen passer best til budskapet av statuen.
Jan G.

Jeg synes 2,3 og 4 passer best til programerklæringen. Den blå himmelen forstyrrer og gjør bildet for likt virkeligheten, av de andre synes jeg versjon #3 gir meg mest. Her er bildet et selvstendig verk basert på et annet kunstverk. Veldig interessant etterbehandling, dette.
Mvh Jan
Kirsten H.

Her har Vigeland hentet inspirasjon fra Michelangelos ungdomsarbeider. Fine skulpturer, men jeg er usikker på om du med disse bildene tilfører skulpturene noe nytt.Jeg må tenke litt på dette, Roar.
mvh Kirsten
John A R.

Fin harmoni i farger og tekstur på V2 - fint utsnitt :)
Bjarte W.

Flott statue du har avbildet her. For meg ble det v2 denne gangen, da jeg synes skulpturen og historien den forteller passer best med lite farger. Kanskje en ren S/H versjon hadde vært tingen. Forøvrig god komp i et tett og fint snitt.

- Bjarte
Maria Therese H.

Likte v2 og v3 best, dette er Roar stil.
liker vinkelen.

Mvh
Maria
Jostein G.

Her syntes jeg fargevalget i orginalen ble bra. Den blodrøde versjonen ble helt feil syntes jeg. Flott vinkla av steinskulpturen. En traust manneskikkelse hvor kvinnen finner sin favn, men det spørs vel hvordan moderne frigjorte kvinner stiller seg til denne posituren he he. Ja ja et flott vinklet bilde somsagt og romantisk dette med kvinnen som lener seg til gubbens bryst. Berre lækkert det :-) Spenstig etterbehandling og intresant i og med at det tilfører de grå granittsteinene noe av regnbuens farger...og det faller i smak hos meg ! Slik jeg ser det tilfører du en glans med fargene og det blir slett ikke feil!




Mvh jostein
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Lars Ivarson F.

samd med samde, men min favoritt er v4
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu