Bergens høyeste skulptur, Autolitten.
Bård Breiviks skulptur ved Auto23 i Fyllingsdalen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger77
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_602801} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Elisabeth B.

Hæææ?! Bergenser påmin hals og gjennom Fyllingsdalenrett som det er...ka har eg gått glipp av...BB følger eg me på...må no ta en svinginnom auto 23! Stilig presentert..det regner ikkje!.....helt blåhimmel! God helg..det regner ..som vanlig!
Mvh
Elisabeth
Erik R.

Dette var et god perspektiv! Ikke lett å avbilde den e i miljøet den står i, men dette var bra!!! Veldig bra!!
Robin S.

Takk for hyggelige kommentarer!
Roar K.

Her er jeg litt usikker på perspektivet da linjer omtrent direkte ut i hjørner drar ned perspektivet og spenningen i bildet.Jegville tatt med litt mer luft ut til høyre og kutta tilsvarende av venstresiden slik at linja som går ut i nedre venstrehjørne går rent ut på venstre bildekant slik at trekantens ytterlinjer da kommer inn fra langside nede og går ut på kortside til venstre hvilket antagelig vil øke bildets spenning.
Jeg gjorde et forsøk og og syntes det bedret seg da.
Bare for å se gjorde jeg ca. 1 cm kutt i høyresiden også slik at skulpturen høyre ytterkant munnet ut på høyrekanten. Til slutt kompåenserte jeg ved å fjerne halvparten av avstanden mellom den høye skulpturen og øvre ramme.
Slett ikke sikkert du er enig med meg, men du kan jo se på det hvis du ble nysgjerrig. Jeg synes det ga mer spenning i bildet. Hvor mye som eventuelt skal tas er jo noe du kan prøve deg fram med.
Jeg har så absolutt sansen for bildet ellers hadde jeg ikke brukt tid på det.

Roar
Robin S.

Roar: Takker for utfyllende kommentarer og gode forslag til komposisjon.
Dette bildet er et utsnitt av denne originalen:

http://norphoto.smugmug.com/Landscapes/Norway-2-1/2282501...1&s=X2

Jeg valgte, etter litt frem og tilbake, det utsnittet som jeg presenterte på foto.no, men jeg ser jo klart at det finnes andre muligheter som kunne gitt et minst like bra resultat. Likte selv godt de linjene som går fra de to nederste hjørnene og oppover, selv om linjenes vinkel er forskjellig.
Robin S.

PS. Ser nå at jeg ikke har linket til det rette bildet i forrige innlegg, men til ett annet som er nesten helt likt, men poenget blir uansett det samme...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu