Rørsethornet
Utstyr
  • Canon 5d mkII
  • C 24-105/4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603126} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Frode H.

Glimrende komposisjon hvor veien er en "ledende" linje og fjellene fine diagonaler som skaper balanse i bildet. Fargene i det varme lyset samt detaljene er også med på å skape et nydelig landskapsbilde! Hadde bare jeg også kunne "sett" slike motiver :-). Dersom jeg skal "sette fingeren" på noe, så kunne jeg tenkt meg at sollyset var noe mer dempet - stikker litt i øynene. Dog flisespikkeri. Bra jobbet!
Fred S.

Pent, fra detaljrik forgrunn til blånende bakgrunn. Jeg måtte inn å google Rørsethornet, og fant ut at det er pent plassert i Romsdalens ytre strøk. Her får en med andre ord både fjell og skjærgård på samme tid, og det er jo nesten et Kinderegg.

vh fred s
Egil B.

For meg så "stemmer" ikke dette bildet.
Jeg synes fjellene i forgrunnen blir for dominerende og ville heller beskjært vekk venstre side og under.
mvh
EB
Avsluttet .

Glimrende, rett og slett! Er dette et HDR-bilde?

Hilsen Arild
Olav B.

Spektakulært bilde, flott komponsisjon. Aril spør om dette er et HDR-bilde, du er sparsom med opplysninger. For meg ser det ut som bildet er manipulert til etterlikne HDR, - kanskje noe overdrevent. Hvorfor ikke gi oss flere opplysninger, og dessuten egen mening om bildet?
Jan G.

Vakkert. Med dramatisk og opprevet forgrunn og flott dybde. Personlig er jeg mett på soloppganger og solnedganger og kunne tenkt meg dette motivet uten.
Mvh Jan
Esben R.

Nydelig bilde! Ble helt facinert med en gang jeg fikk det opp på skjermen. Det er noe "uvirkelig" vakkert over bilde. Kunne vært brukt i en scene fra Ringenes Herre. Fin dybdeskarphet. Blikket blir dratt inn mot midten lengst bak.
Blinkskudd mener nå jeg :-)
mvh
Esben
Jiri P.

Mange takk for alle kommentarer!
Arild - ja, dette er HDR.
Bildet var tatt tidlig morgen (ca 4:30). Panorama var settet sammen fra 5 bilder
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu