Steinbrudd
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikkor 16-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger90
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603506} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John B.

Meget spesielt og stilig bilde av en meget spesiell industri!! Hvor er dette? jeg vil også dit!!
John B.
Jan S.

Dette bildet har stort potensial i mitt hode, men ville kuttet rimelig mye av det for å fått det bra. Jeg ville kuttet bort nærmere 40% av bredden på bildet (25% venstre, 15% høyre). Dessuten ville jeg kuttet bort himmel og vegetasjon i toppen og også en god del av bunn i bilde. Med andre ville jeg fokusert på steinbruddet og ikke detaljene rundt, som i mitt hodet bare er forstyrrende.

Fint om du kunne lagt ut en slik versjon. Selvfølgelig smak og behag dette, men tror bilde hadde blitt mye mer interessant ved å gjøre dette.

Mvh,

Jan
Jan S.

Eller ved nærmere ettersyn overdrev jeg nok litt her, men ville uansett ha kuttet i venstre del og utelatt kjøretøyet nede i venstre hjørnet (samt kuttet litt i bunn (og kanskje i topp av bilde).
Tor Inge O.

Et spennende motiv du har formidlet. Fin dybde i bildet som forsterkes av gravmainene som blir gradvis mindre innover i bildet.Fin kontrast også mellom fargen på maskinene mot de blågrå steinblokkene. Hadde kanskje blitt enda finere med en blåfarge i himmelen .
mvh
Tor Inge
Achton B.

Takk hyggelige og konstruktive kommentarer. Jan, jeg har gjort forsøk på å kutte bildet på venstre kant men får det ikke til å klinge synes jeg. Gravemaskinene er viktige elementer sett med mine øyne. Det med blåfarge på himmelen skal jeg teste ut mere Tor Inge.
Achton B.

John, dette er Klåstad steinbrudd i Tjølling ved Larvik.
Oddhild L.

Flotte fargeklattar i blåfargen! Eit spesielt bilde.
Achton B.

Tusen takk for det :-)
Dag L.

Jeg er jo generelt glad i alt som har noe blått i seg, så da liker jeg dette :) Utover det så liker jeg lyset og stenlinjene godt. Ville kanskje ha kuttet noe på toppen av vegitasjonen.
Achton B.

Takker så mye for tips og kommentar Dag :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu