Få bilder blir lagt ut, enda færre blir kommentert, og svært få ser på bildene. Spørs om ikke dette symboliserer døren ut fra BK eller i det minste fra denne gruppen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_603732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
En viktig grunn til at få kommenterer bilder er nok at mange bilder bærer preg av hestverksarbeid fra fotografens side, og da er det lite motiverende å bruke tid på å kommentere. Mange bilder er også så "kreative" at det ikke er mulig å forstå hva fotografen vil formidle, og da er det vanskelig å gi et vettig kommentar.
Ditt bilde derimot synes jeg ikke bærer preg av hastverksarbeid. Bildet er godt komponert, det er lang gråskala og god skarphet. Ikke et veldig spennende bilde mht fortelling eller estetikk, men godt håndverk. Brukt i serie eller som en illustrasjon kombinert med tekst (gjerne et dikt) kunne det fungert meget bra. På egen hånd blir det fort litt for lite som holder interessen.
Lars L.
På vei inn til noe tenker jeg når jeg ser dette. God sort/hvit håndverk som alt kommentert.
Synes den lyse flaten som dørbladet til høyre utgjør blir litt for stort i bildet og det ikke får helt den kraft bildet kunne hatt grunnet dette.
Erik J.
Så bra! Endelig relevante kommentarer!J eg skal kanskje gi BK en sjanse til....Og det innebærer at jeg selv også må kommentere når jeg har noe å bidra med
Avsluttet .
Interessant utsnitt først og fremst pga. komposisjon, lys og skarphet. Motivet pirrer nysjerrigheten i noen grad fordi det antyder noe, men ikke nok. De store dørbladene i front synes jeg fungerer her, fordi de utgjør en slags stengsel som åpnes på gløtt og slipper oss inn til noe, eller ut fra noe som du sier i teksten under bildet, En symbolikk i det minste, selv om du "hjelper" budskapet med en tekst i tillegg til selve motivet.
Thomas J.
Det Kjell Harangen sier. Med lyset innerst venter vi på at noe skal komme, eller få slippe inn.


Når det gjelder kommentarer på bilder her inne, er jeg av den oppfatningen av at det er mye venstrehåndsarbeide som legges inn, som vi seriøse bildefangere som jobber aktivt med lys, skygge og komposisjon, ikke orker å kommentere om det ikke er noe interessant i bildet. Andre ganger er det krevende å si noe, det tar dessuten mye tid å skulle mene noe om (vettugt) om alle bilder.

Flickr er et godt eksempel på det samme. Jeg hadde tidligere en facebook enablet kommentarfelt på alle bildene mine på min egen nettside, men det blir ikke brukt.

Jeg er nysgjerrig på besøkstall for foto.no
Anne Gunn P.
Enig i din beskrivelse, det er blitt tamt her på Bildekritikken. Likte bildet ditt, det blir en spenning med den halvåpne døren, lurer på hva som befinner seg bak, litt skummelt.. Bildet er godt belyst over hele flaten, og lyset der ute gjør seg godt. Kanskje det er noe positivt der framme?

Mvh
Anne Gunn
Erik J.
Med så fin respons blir det vel til at jeg henger med videre. Takk skal dere ha alle sammen!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu