Kom an 'a!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivan H.
Et gatefoto trenger ikke bare være av mennesker, men også dyr. Synes kommunikasjon fremtrer meget godt i bildet, sammen med en god stram komposisjon.
Linjene i bildet er fremtredende og er grunnsteinen. I tillegg har du blikket til hunden som følger linjen/båndet opp mot eieren.

Kan ikke annet si enn at dette er et meget sterkt og velfungerende bilde som står helt klart på egne ben.
Har ingen ting å utsette på dette, Erik.

Mvh
Ivan
Rita H.
Hundens blikk til eieren, ser ut for at den vil ha oppmerksomhet - tittelen sier at en av de ikke vil bevege seg, det kan se ut for å være den tobente.

Situasjonen kan også betraktes uten tittel, og en kan da tolke historier fritt ut fra hundens stilling og blikk.

Et interessant bilde du har her.

Hilsen Rita
Helge G.
Fin klaff her, gitt. Like bra lys og komposisjon som du sjøl trur. Selvfølgelig bra positur på bikkja (i kontrast med personen), som tittelen antyder. LIkte fargebalansen, med det temmelig rødlige i skyggen av det gulaktige lyset.

Bra kleskombinasjon, og bare en fordel med halvmøkkete løpesko. Skoa blir nesten skulpturelle i skinnet og gjør at bildet får en liten spenning i seg og ikke blir "johan" (av mangel av et mer treffende uttrykk). Blir sittende å se på skoa litt, men først etter bikkja, som beholder førsteprioriteten.
Lars L.
Dette treffer jo på de fleste punkter. Lyset treffer bikja perfekt og likledes hundens øyne. Flott skygge av fido er det også. Dynamikken med halsbåndet som lager en fin diagonal i det kvadratiske formatet. Det samme med dybden som skapes av leggeretningen på steinene.Sort/hvit arbeidet er utmerket.
Veldig bra!
Erik J.
Takk for positive tilbakemeldinger! Dette er jo litt utenfor min sjanger, men nytt kamerasystem gjør nesten at jeg lærer fotografering på nytt, og åpner nye muligheter. Det gleder meg at du la merke til kleskombinasjonen Helge, den dannet mye av min interesse for mannen...(hadde jeg fått med mer hadde bildet i dobbel forstand blitt black and white)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu