Kveldsro
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-08-29 09:28:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 450D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Per Ove H.

Ser du er relativt fersk som fotograf. Da er det gjerne en del å lære både teknisk og når det gjelder komposisjon. Når det gjelder det siste har du her er flott motiv med en gutt og en voksen i silhuett mot sjøen og en lav sol. Jeg tror du ville fått et mer spennende og stemningsfullt bilde om du konsentrerte deg om dette og kuttet ut treet til venstre og noe av fjellet til høyre. Bildet heller også litt mot venstre og det er enkelt å rette opp. Når det gjelder det tekniske oppgir du at du har brukt tele 75 - 300 mens basisinfo viser at du har brukt standardobjektiv med på 36 mm og blender på f/16. Det siste stemmer bra med slik bildet ser
ut. Liten blender er et riktig valg når du først tar bilde rett mot solen.

Mvh
POH
Johnny Helge S.

Tusen takk for din kommentar Per Ove Hildre, du har helt rett i at jeg er veldig fersk når det gjelder fotografering, jeg har også rettet på hvilken linse som ble brukt, Basisinfoen er nok helt rett det er jeg som har tatt grundig feil her.jeg har som du ser beskåret en del og rettet litt på det (med muligheter for å ha gjort for mye av godene).
MVH JHS
Per Ove H.

Synes ikke du har gjort for mye. Teknisk har du en del å gå på, men det vil bli bedre når du får mer erfaring. Å ta bilde rett mot sola som her er problematisk. De mer avanserte bruker gjerne gråfilter eller HDR for å få det til å se bra ut.
Her er et bilde fra Godøya
http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=665293

Mvh
POH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu