Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_604777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Alf Edgar A.
(Her var det veldig fristende å kommentere bildet av deg i stedet. Lurer jo på hva som har skjedd ? ser ikke bra ut. Men altså ...)

Bilde som gir mange assosiasjoner dette. Den elektriske stol. Brannslokkeren hendig i nærheten når det begynner å lukte svidd.

Teknikken får meg til å tenke Polaroid noe rammen også antyder og en "bukl" i overkant. Men da kunne du jo scannet rammen også, så jeg vet sannelig ikke.

Litt i tvil om jeg skal trykke "Legg til kommentar" nå men tror jeg lar det stå til.

--
Alf
Roger H.
Takk for at du fikk noe ut av det Alf. Du lurer på hva som har skjedd. Bare en sykkeltur uten hjelm.
Det er ikke Polaroid nei, men Nikon D300 og 18-200mm.
Bjørnar P.
Det første jeg spør meg selv om er hvor bildet er tatt. Noe som ser ut som et strømuttak av den kraftige typen og et brannslokningsapparat på veggen antyder at dette sannsynligvis ikke er i et vanlig hjem. Kanskje en kjeller på en institusjon eller et tilfluktsrom. Gulvet og teppet er også av det røffe slaget, som tyder på at funksjon går foran estetikk i dette miljøet.
Stolen stikker seg litt ut. Den kunne vært i en vanlig stue, og lager dermed en kontrast til det øvrige interiøret. Samtidig har stolen flekker som tyder på at den også har fått røff behandling. Alt dette opplever jeg sier noe om den eller de som oppholder seg i rommet til tider. På en måte blir det et indirekte portrettbilde. Bildet gir intet svar på hvem denne eller disse personene er, men overlater til betrakteren å la fantasien løpe. At et bilde setter fantasien i sving kan jo være en kvalitet i seg selv, og her føler jeg at det er en form for gåte du serverer oss. Litt hinting, og vi kommer kanskje i mål? :)
Roger H.
Hei Bjørnar. Her må jeg vel si noe om bildet. Det er fra en gammel bygård i Oslo som huser Galleri Cuben, Christania FriAkademi og Bilder Nordic School of PhotograPhy. Dette rommet blir brukt som et slags pauserom for FriAkademiet. Det inneholder også en sofa, salongbord og flere stoler. Det du ser til til venstre i bildet er døren til heisen. (dette er 5 etg ).Fra dette rommet er det også en lang gang som fører til trappen.
Setter pris på din grundige kommentar.
Avsluttet .
Har studert på hva jeg får ut av dette utenom de kommentarene forklaringene som allerede er gitt. Det slo meg at dette var en plass som ble benyttet til små pauser eller stunder for seg selv i et større miljø. Stolen hører liksom ikke hjemme her blant strømuttak mm., derfor tanken om et lite bortgjemt sted med en stol til å sitte ned i. Litt mystisk i all sin enkelhet og litt nakne kalde uttrykk. Profilbildet imponerer også. Sykling uten hjelm er ikke bra:()
Roger H.
Takker så mye Kjell, for en interessant kommentar. Har vel ikke så mye mer å tilføye en det jeg sier ovenfor. Har selvfølgelig sittet i den stolen noen ganger selv. Nå bruker jeg alltid hjelm!
Kristinn G.
Her får jeg ekte polaroidfølelse. Hvis det er hensikten så har du fått det til.
Brannapparatet på veggen gjør at jeg tenker "nei dette er ikke ekte polaroid og ekki ekte dokmentasjon av interiør fra polaroidtiden.

Morsomt bilde
Roger H.
Takk for det Kristinn. Jeg hadde polaroid i tankene når jeg laget bildet, men det er nok digitalt. Setter pris på at du fikk polaroidfølelse her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu