Student
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 50mm f/1.4D AF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bård K.
Flott bilde og fra et Nikon D7000?, Er bildet modda? Jeg liker hele settinga veldig godt...
Arne H.
Takk! Ja D7000. Vet ikke hva du mener med modda. Jeg redigerer alltid biler men ikke med å legge til eller å ta fra. Her har jeg brent ut for å få et reint siluett bilde.
Erik J.
Jeg liker veldig godt silhouetteffekten, posituren og den fraværende kollegaen. Masse rom for tolkning og historie, speilingen i gulvet er også bra. Men jeg er ikke så sikker på den "bevisste?" utbrenningen (utbrenning er aldri bra), spesiellt ikke i toppen av bildet.
Arne H.
Takk Erik! Topp du legger merke til utbrenning i 'top'! Der gikk jeg drastisk tilverks, grunnen var skjemmende skilt utenfor. Beste hadde vært om sluppet. Når jeg tok bilde tenkte jeg, ah, skulle fjernet jakken min på stolen til høyre men mener den nå 'bringer noe' :-)
Lars L.
Dette synes jeg var et meget vellykket bilde. Historien fortelle ved å utelukke alle uvesnetlige elementer gjennom å bruke og forsterke siluetten, samt gi et hint av de symetriske hyllene. Symetrien med hyllene på begge sider synes jeg fungerer veldig godt. Så brytes dette opp av mangelen på symetri mellom kvinnen som sitter og den tomme stolen. Skyggene på gulvet fungerer også godt. Den svake toningen synes jeg også hver bildet.
Bård K.
Siluettene i dette bildet gjør alt. At stolen er tom fordi fotografen er bussy vil for dem fleste bety at jenta sitter der alene, og alle har gått, hun har kanskje sittes og studert leeenge..Dette kan tolkes forskjellig, jeg heller til at alle har gått..Veldig kreativt :)
Arne H.
Takk Lars og Bård, liker veldig godt hva dere ser i bildet! Hun er en kollega og av praktiske grunner jobbet vi på et bibliotek. Når jeg tar bildet må jeg vente på 'klar bane'. Så hum er ikke forlatt. Men hun har forlatt oss: veldig 'tapt' i arbeidet sitt.
Roger H.
Et bibliotek, et stille rom eller en stille plass i enden av hyllerekken. Være alene litt anonym og uskarp i fordypningen av det hun leser. Vesken som henger over stolryggen, jakken på den andre stolen og speilingen i gulvflaten gjør dette bildet interessant for meg. Ingen forslag til endringer da det fungerer veldig for meg.
Arne H.
Bare å takke Roger!
Trygve A.
Dette var bare utrolig lekkert !

Kvadratisk format med topp komposissjon som jeg har sans for, speilingen, skarp siluett-effekt og de subtile fargenyansene.

Og ikke minst flere mulige tolkninger av fortellingen.

Et blinkskudd !

...Trygve
Arne H.
Takker veldig mye Trygve. Det var faktisk et 'blinkskudd', jeg var der fo å arbeide men så tar jeg meg en tur og snur meg hvor vis sitter... ok, ALLTID ha kamera med deg...
sigbjørn f.
Lekkert bilde med god komp og flott speiling fin skarphet i siluetten synes det var lekkert bilde.
sigbjørn
Kristinn G.
Fint bilde. Sikkert utrulig avhengig av riktig / god justering av skjermen. Slik jeg ser det nå på en gammel mack som overdrive både skarphet ik bakgrunnlys er dette veldig bra. Skal se på dette på en skjerm med høyere dinamikk. (det blir spennende). Tror kanskje at et kutt som bryter opp symmetrien burde vurderes. For eksempel fra toppen slik at veggen i mitten kuttes lidt. Kanskje har du allerde prøvd.

Kristinn
Arne H.
Sorry for seint svar.. takk for tilbakemelding Kristinn og Sigbjørn!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu