Stenhårde pigerumper
OK
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-07 14:38:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd fra rullestol
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Trygve B.

Tøft, orginalt, likte det ansiktet som stakk frem helt nederst til høyre. Fint og tett utsnitt med Roars etterbehandling. Bra var det. Mvh Trygve
Berit A.

Fint bilde fra Vigelandsparken. Likte best v1, da v2 ble litt mørk på min skjerm.
Fine farger og lys, og jeg synes skyggene er med på å heve bildet. Likte egentlig ikke han som titter fram jeg da. :))
Jan G.

Jeg liker best versjon #2. Det mørke preget passer til Vigelands alvorstunge granitt. Bildet har et sterkt grafisk preg med mettede farger.
Mvh Jan
Frode L.

Hei Roar.

Henger meg på Jan sin kommentar, men synes orginalen ble artig med turisten i hjørnet.

Ha ei fin helg!

Frode.
Bjarte W.

Liker egentlig best de mørke tonene i v2, hvor jeg synes struktur og former kommer best frem, men det var nå litt artig med hodet i hjørnet på v1 også. Ser litt spor av etterbehandlingen rundt statuen i v1.

- Bjarte
Eli S.

I likhet medflere av gutta over liker jeg best v2. Passer best med mørke farger på granitten.
:) Eli
Oddmund K.

Går for originalen :)
mvh Oddmund
Heidi N.

Må jo si at du har funnet en svært treffende tekst her! :) Og originalen, med han som "sniker seg vekk" i høyre hjørne, var definitivt det beste bildet. Men da er det sett fra et humoristisk ståsted :)
Heidi
Lars Ivarson F.

originalen med asiaten er den mest spanande kompen og min favoritt..velgjort
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Jan Åge H.

Et skarpt,fargerikt bilde, igjen fra deg.., noe som jo går igjen i dine bilder. Artig med dette menneskehode som stikker seg frem nede til høyre blant alle disse steinharde pigerumper.., haha :) Mvh. Jan Åge
Jostein G.

Flotte bilder av steinharde skulpturer med myke linjer.Litt lysebå sånn liknende haloe rundt skulpturene nede til venstre og rundt han mannspersonens hode. Hmmm syntes det var artig med han japaneren eller kinamannen, men bildet hadde jo blitt mer ordentelig uten! :-) V2 litt i mørkeste laget. Faktisk fine gulfarger i granitten i orginalen... Flotte skulpturer og du har fått dem godt frem her i det harde lyset. Igrunnen bra med en mørk himmel... Litt rart at det er også finere skygger her i ryggpartiene f. eks. Skulle tro de forsvant i sollyset og kun harde sorte skygger ble seende... Må jo være bra eksponert dette! .-)




Mvh jostein
Jostein G.

he he ahaa ! det er det derre evindelige filteret ( husker ikke hva det heter ) du bruker og som har lært deg å håndtere hardt lys ifra India ! ? He he Capice ? = fordelaktig eksponering i hardt sollys?


Mvh Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu