Bylandskap IX. Breiavatnet. Fontenen
Også byene har sine landskap. Parker, hager, friarealer og vann. De er ofte gamle og betyr mye for bymiljøet. Dette er den tredje fontenen på dettte stedet, en gave fra Stavanger Byselskab.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605968} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Olav Bjarte K.

Oh my God!

Fin stopp av vannet. I motsetning til sjø og bølger på lange tider tror jeg at denne fontenen også kunne ha hatt apell med noe lengre lukkertid. Jeg vil understreke at det er min personlige smak...
Dokumentarisk og fint!

Vennlig hilsen.
Jan Åge H.

Fint bilde!, med fine ord attåt.., ja, slike fontener, parker osv., er viktige for trivsel i byene, der folk kan sitte å slappe av i en ellers hektisk byhverdag. Flott!! ;) Mvh. Jan Åge
Roar K.

Hinduene har en steinsøyle som er avrundet på toppen som både blir sett på som fruktbarhetsfallos og som at Gud har ingen form.
Denne guden har da former til tusen.
Det skulle ikke forundre meg om det er en eller annen amerikansk "oljesjeik" som har vært på besøk i oljebyen og hengt opp skiltet for amerikanere har det jo med å bable "Oh my God" til alle tider og utider.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu