Alene på tur
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-10 11:50:16
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger170
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606124} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Marit O.

Herlig hvordan du spiller på lys og kontraster i dette landskapsbilde Monika,den ensome i lyse der freme forsterker uttrykke og stemningen
topp foto !
Når det gjelder utsnitt,har du flere muligheter,eks.dråpe fjella,kutte i v-formasjonen ikke dumt det heler da :)

Mvh
Marit
Oddhild L.

Skummelt! Du har formidla stemningen veldig godt.
Kjell P.

Herlig.
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelige/konstruktive kommentarer.
Marit...enig..ser den!

Monika
Fred S.

Kan da ikke kutte bort Bispen....

Joda, enig med Marit. Den bleike himmelen i kontrast til den gyldne veien harmonerer ikke , så jeg er med på den, selv om det er litt synd å kutte vekk et så flott fjell.
Marits forslag gir uansett et helt annet bilde; mørkere, dystrere, og med buen i veien som svinger inn mot skoddeskyene som et viktig motiv. Litt av snøen nederst i fjellveggen under Kongen bør kanskje være med

vh fred
Monika Frisvold V.

Tusen takk for konstruktiv kritikk Fred S. Er veldig enig i det dere skriver.., men så det ikke før bildet ble lagt inn... I satt med mange muligheter, men så var det denne kongen som jeg hadde problemer med å kutte...., men nå skal jeg kutte bort kongen slik dere mener...tror den blir bra jeg...
Monika
Fred S.

..ikke Kongen. Det fjellet vi ser toppen av er Bispen. Var der oppe for et år siden, og ser hele egga vi gikk opp. Men bisper tåler et kutt de også..

fred
Avsluttet .

Som flere nevner, mange kuttmuligheter, men den herlige dybden i veien med den ensomme, kontrastene, siluettne av trær, ja et særegent flott bilde...så beskjæring eller ikke...vakker og dyster stemning.

mvh Ulv
Janne F.

Et bilde som gir deg mange muligheter, faktisk. Fint som det er nå, men du har jo mange mulgheter til å leke videre og få flere forskellige bilder. for min del ligger nok den beste delen nederst i bildet, den tunge, dystre stemningen gir noe spesielt.

Hilsen Janne
Achton B.

Flott og spennende bilde. Synes originalen er best, og spillet mellom den gyldne veien og bleike/lysegrå himmelen gir bildet en fin spenning. Originalen er helt topp etter min mening.
Harald N.
+1
Dramatisk og flottt dette, Ville halde meg til orginalen.

Mvh Harald
Monika Frisvold V.

Tusen takk for hyggelige kommentarer..
Artig å se at smaken på utsnitt..:)
Er glad dere sier meningen..

Fred ...tenk at jeg beit på at det var kongen,,,i som e fra Romsdalen.. Flau i..

monika
Fred S.

Litt min feil også at du mener det er Kongen, jeg snakker jo om snøen i fjellsiden under Kongen. Det er imidlertid rett nok det, for den fjellsida som går oppover til høyre for Bispen fører opp til Kongen, og det er den snøen jeg snakker om, den du ser når du har fjernet den hvite himmelglipa fullstendig, sammen med hele fjellsida rett under Bispen. Etter min smak bør det nemlig ikke vises himmel/spor etter Bispen i det hele tatt, men samtidig har jeg forståelse for at andre f.eks finner en spenning mellom det varme og kalde i henholdsvis vei og himmel, og derfor ønsker hele bildet.
Du har med andre ord tatt et bilde som apellerer til flere smaksretninger..

vh fred
Nils Christian S.
+1
Fascinerende foto - likte begge versjoner, men aller best versjon 1 !
Versjon 2 ble litt tung og mørk, mens versjon 1 har mange perspektiv i seg og er virkelig en helt unik komposisjon!
Aleksander T.

Versjon 1 uten tvil. Jeg syns fjellet må være inklusiv i historien fordi at "alenefølelsen" blir forsterket. Eksponeringen syns jeg passer perfekt for dette bildet. Hvorfor inkludere alt når ikke alt skal vise hva du mener liksom?:) Ikke minst vegen som leder oss inn i bildet gir en ekstra følelse av en liten person i et stort miljø. Fantastisk!
Oddmund K.

V2..knalltøft :)
mvh Oddmund
Terje J.

Utrolig bra, flott dramatikk og perspektiv. Synes ver2 ble minst like bra. Mvh Terje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu