Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger163
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .
Dette ble litt for abstrakt for meg, men jeg kunne veldig gjerne tenke meg å høre dine tanker rundt dette?
Erik J.
Så hyggelig at du likevel reagerte på det! Jeg skal forsøke å redegjøre litt: For det første er det fra Tjøme, og mine opplevelser derfra er først og fremst svaberg og sjø. Og lys. Jeg syns jeg fikk med disse tre elementene her. Jeg har blitt ganske sær på at jeg foretrekker svart/hvitt. Jeg ville kanskje fått fram svaberg og lys med det, men sjø krevde en antydning av farger. Og faktisk er jeg veldig fornøyd med inntrykket av sjø, spesielt i kombinasjon med lyset, som min 42 år gamle Summicron gjør det meste ut av, fordi det ikke har alle de riktige korrigeringene som vi krever og tar som en selvfølge. Jeg har planer om å lage dette i stort format montert på aluminiumsplate for salg gjennom mine kanaler (som har vist interesse) Hva tror du?
Avsluttet .
Aluminimumsplate kan jeg tenke meg kler dette bildet, med litt kalde, harde flater. At du har fått interessenter er jo et godt tegn.

Jo mer abstrakt et bilde er, jo mer splittet blir kanskje oppfatningene av "vellykketheten". Men målet bør jo ikke nødvendigvis være å treffe alle, så lenge det treffer noen skikkelig godt. Uten sammenlikning forøvrig "Rhein II" er jo av mange dømt som et intetsigende bilde, mens noen har verdsatt det til verdens mest verdifulle foto.

Min mening er av liten relevans, men jeg blir ikke helt komfortabel med dette. Jeg får ingen spesielle assosiasjoner, jeg forstår at det er et kystlandskap, men formene, fargene og særlig de hvite sirklene treffer meg ikke. Jeg opplever også komposisjonen som litt ute av balanse, bl.a ved at de hvite sirklene som tiltrekker seg en del oppmerksomhet, er litt for "tilfeldig spredd", og en stor del av de lyseste er plassert (for) langt til venstre, og sågar bryter utsnittet. Det mørke området er også i større grad dominerende på høyre side enn venstre side.

Jeg ser det kan ligge en tanke bak, men for meg blir opplevelsen litt "tilfeldig knips med kamera ute av fokus".

Mvh Jens :)
Erik J.
Takk for ærlig kommentar! Mulig det ikke er full klaff, jeg kommer til å jobbe mer med "out of focus", men ikke nødvendigvis hele bildeflaten som her.
Bente S.
Naturen fenger også i abstrakt drakt! Det første som slo meg er inndelingene og fargene. Det litt smale formatet fremhever landskapet. Komposisjonen med tredelingen er "riktig" og gir en ro når jeg ser på det. Selvsagt spiller fargene også inn på roen med den blå rolige himmelen og den blå sjøen. Men de mørke partiene gir en slitt skummel undertone - her er det noe som lurer i kulissene. Ganske riktig - til høyre kommer fantasifiguren smygende over berget - kanskje for å se på (....) det som glitrer til venstre (hva det nå enn kan være).
Joda - et bilde en kan lage eventyr av.
Bildet fenger meg og jeg tror du vil lykkes med print på aluminiumsplate! Velg transparent folie slik at du får frem aluminiumsstrukturen :)
Erik J.
Takk for gjennomtenkt kommentar. Hyggelig at du ser litt av det jeg selv så i dette...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu