Bildet inngår i albumet Muskler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTemat var änlgalikt så de blev vitt och övereksponerat:) Fler bilder fårn serien hittas på robertlundell.com
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.

Flott bilde, flott dame, og flott positur, men bakgrunnen dreper hele bilde synes jeg!! Hun blir neste borte på en måte. Burde i alle fall valgt bildet mot svart bakgrunn, men det er bare min mening. Mulig andre er uenig??
John B.
Robert L.

hur menar du att den dreper bilden?
John B.

Jeg mener det hadde vært bedre med en mørkere bakgrunn slik at denne flotte dama hadde kommet bedre frem i bildet. Slik det er nå glir både håret, trusa, og bh,n hennes i ett med bakgrunnen...
Som sagt, det blir en smaksak, men jeg likte ikke den biten så godt, hovedmotivet ble bra synes jeg!
John B.
Robert L.

Ok

Om du ser till resten av bilderna från serien på hemsidan så ser du att det hade sett lite konstigt ut med svart bakgrund : )

Men tack för komentaren :)
Jostein G.

Her fikk damen vist seg riktig flott frem! Flott hvordan linjene og kroppen hennes her kommer fordelaktig og positivt frem. At det er en sprek dame levner heller ikke bildet tvil om og det er ikke noe som kompromiterer her. Faktisk likte jeg overlyset her og trappen som slynger seg i en elegant bue oppover... like the starway to heaven... symbolisert av det hvite overlyset her... eller fullkommenheten i en behagelig drøm. Bildet er som å se inn i en behagelig fullkommen drøm og da blir det ikke bedre. Helhetlig og upåklagelig dette og bare godord å si om bildet, så jeg sier dette er et skikkelig blinkskudd! :-)



Mvh Jostein
Robert L.

Tusen tack Jostein.
Trappen ville jag ha då den skapade djup i bilden ochh hela serien av bilder är övereksponerad då det skapar en lite drömsk stämning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu