Old Volvo Boxer
Flere bilder på www.facebook.com/hobbyphoto
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-12 23:10:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-09-12 23:18:33
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2012-09-12 23:19:12
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon Eos 1100d
  • Canon Ef-s 10-22mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/11
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606498} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bjørnar P.

Veldig unaturlige farger og kontraster, men kanskje tilsiktet? Personlig foretrekker jeg mer naturtro gjengivelse.
Per N.

Du skjønner det Bjørnar at dette er et HDR foto .
Og motivet synes jeg er flott til HDR bruk.
Knall farger og STORT dynamisk omfang i dette bildet .
Bra jobb ifra deg og ditt kamera .
mvh Per
Tom-Runar J.

Bjørnar: Fargene og kontrastene er som du sier, dratt noe i retning av det ekstreme. Selv liker jeg ikke HDR som er "for mye", noe jeg ikke selv syns jeg har gjort her. Likevel har jeg arbeidet og prøvd meg frem til det resultat jeg selv syns kledde motivet best.
Bjørnar P.

Per: Jeg vet veldig godt hva et HDR-bilde er. "Knall" (i betydningen overmettede) farger er ikke en nødvendig følge av HDR-teknikk, men skyldes aktive valg under etterbehandlinga.
Per N.

Jeg så bare hva du skrev i den første kommentaren din , ( unaturlige farger og kontraster ) Men er det ikke det som er HDR da ? Hdr skal jo være litt " tæl og trøkk " Og hva hadde dette motivet vært i et "vanlig" dynamisk omfang ?

Bjørnar P.

Det er IKKE det som er HDR. HDR står for "high dynamic range", som på godt norsk blir "stort kontrastomfang". IKKE unaturlige farger eller kontraster. Har ingen problemer med at du liker bilder med unaturlige farger og kontraster, men ikke kall det HDR. Det er misvisende.
Jostein G.

Likte best orginalen her med godt insideview. Rustikk, detaljer og farger så det holder her. likte ikke at du får med asfaltgaten og lykter i de siste versjonene...de syntes jeg passer dårlig inn med forfallende gamle hølker som jo er fasinerende motiver. Artige vinkler og utsnitt...og vel vel ikke så mye å gjøre med den asfalten i bakgrunnen...


Mvh Jostein
Tom-Runar J.

Takk Jostein. Var klar over "konflikten" med veien og lyktene i bakgrunnen, men det måtte bli slik eller ikke noe bilde.
Roar K.

HDR diskusjonen over skal jeg ikke blande med inn i, men kan jo nevne at også jeg liker sterke farge og mye kontrast hvilket jeg også er kjent for.
Her plukker jeg enern og firern.
Når det gjelder V4 så ville jeg ha kutta vekk stolpen nær venstrekanten. Unødvendig å klone bort ledningen da den jo dukker opp igjen til høyre of således lager en linje gjennom flata. Men derimot ville jeg klonet vekk hjulfragmentet som stikker opp fra nedre rammes venstre del. Om du velger å kutte for å gjøre det enklere så taper ikke bildet noe på det slik jeg så det da jeg scrollet ned for å dekke till. Signaturen forsvinner, men den kan jo legges inn igjen.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu