Stallene
Bildet inngår i albumet Kreta -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger88
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_606533} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan G.

En fin skildring, nydelig lys og god komposisjon. Jeg ville kanskje ha kuttet bort trestammen til høyre.
Mvh Jan
Harald N.

Enig med Jan, men eg trur eg ville hatt med heile trestamma.

Mvh Harald
Lars-Anders M.

Bilder av hästmannen. savner han en? Bra bild.
Roar K.

Blir vanskelig å arrestere deg hva kameravinkel angår.
Men når det gjelder venstresiden din så er ikke jeg helt fornøyd. Kall det smaksrelatert om du vil, men jeg ville kuttet innenfor det rektangulære felter nede og klonet vekk den hvite stanga som stikker ut oppe i venstre hjørnet.
Jeg gjorde et venstrekutt for å se og så da at det blir ikke mye å klone oppe. Men du må antagelig kompensere med et bånnkutt for et bedre format. En aldri så liten oppretting av venstrekanten blir kanskje også et must da skeivheten blir litt vel synlig.
Du behøver jo ikke være enig med meg - dette er bare slik jeg ville gjort det.

Roar
Kirsten H.

Tusen takk for kommentarer. Denne gangen er jeg helt enig med deg, Roar. Jeg skal lage en variant etter ditt forslag, men legger det ikke ut her, for jeg er fremdeles på Kreta med veldig begrenset nettilgang. Det tar år og dag å laste opp et bilde.
ketil g.

Fin og lun humoreske i en dokumentarisk setting.

ketil
Carsten W.

Fin skildring, ja.
Jeg er ikke helt enig med Roar. Jeg syns bildet er bra som det er. Hvis du kutter for mye på venstre kommer hestehodet for tett til betrakteren. Men jeg er spennt og håper at du legger ut en versjon.
Hva jeg syns er virkelig synd: at du ikke kom deg litt mer til hoyre rett foran slangetrommelen. Det hadde vært et morsomt bilde med hesten til venstre, trommelen i midten og mannen til hoyre.
Eller har du et slik bilde? Far vi se?)
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen. Carsten: Jeg har ikke det bildet du spør etter, men jeg skal huske på forslaget ditt til en senere anledning.
Bjarte W.

Synes ikke det gjør så mye med plankene nede i venstre - her er jeg enig med Carsten - hvis du kutter, kommer du for langt inn. Fin komp med gode linjer.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu