Veldig tett på Myrsnipa
Bildet inngår i albumet Mine fuglebildet tatt langs Jæren -
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Sigma 120-300mm F/2.8 APO EX DG OS HSM
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetIso200 2x Konv
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger73
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Ingrid Milly L.

Nydelig bilde med flott skarphet fine farger og detaljer. Jeg har aldri sett disse fuglene så vet ikke om de finnes i distriktet her.
Mvh. Ingrid Milly
Frank D.

Det var da voldsomt...her er det like før den kan hakke deg i "sigmaen". Skarpt og som sagt utrolig nært.
Mvh Frank
Frode L.

Hei.

Tror bilde hadde tjent mer på at det ikke er croppet så hardt, arrester meg hvis jeg tar feil:), fin fokus på øyet, flott lys og fine farger.

Frode.
Cato E.

Takk for kommentarer Inrid, Frank og Frode. Ja dette var nok litt volsomt, og nei Frode. Her skal du ikke arresteres :) Ser det du ser. Virker nesten som om jeg ville igjennom fuglen, men må jo noen ganger teste ut dette også.
Cato E.

Takk for kommentarer Inrid, Frank og Frode. Ja dette var nok litt volsomt, og nei Frode. Her skal du ikke arresteres :) Ser det du ser. Virker nesten som om jeg ville igjennom fuglen, men må jo noen ganger teste ut dette også.
Håkon Ø.

Knall flott Cato, med det tette utsnittet, skarpt med fine detaljer.
Cato E.

Takk Håkon. Vel noe tett da, men jeg vil jo gjerne ha rede på hue jeg :)
Geir K.

Flott bilde dette. Flott lys og gode farger. Litt for mye cropet synes jeg.

Geir
Lars Ivarson F.

Samd med Frode L
Morten W.

Hei
Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i slike hodebilder, og skal man først gjøre det, så bør det være skarpt nok. Det er ikke dette bildet her.
Dvs, det er egentlig skarpere enn det du viser her, så det må du finne ut av:)
Cato E.

Tusen takk Morten. Bildet er som Frode sier croppet, så skarpheten blir deretter. Er rimelig i oppstartfasen når det gjelder billedbehandling digitalt, så jeg har masse å lære enda. Setter stor pris på din tilbakemelding. Om jeg får dette noe skarpere er vel tvilsomt uten at det blir kunstig, men skal se om jeg finner ut noe nytt. Kanskje litt redd for å dra i spakene enda :)

Mvh
Cato
Morten W.

Skal vise deg. Følg med på mail.
Jostein G.

Hei ! Skarpt på øyet og imponerende nærhet. Er ikke så veldig sky disse myrsnipene hvis man behandler dem pent... eller bruker litt tålmodighet.
Syntes bildet ble bra! Muligens litt hardt croppet som andre skriver og...men syntes dette gikk bra an uten å bli irriterende flytende i detaljene.



Mvh Jostein
Cato E.

Takk Jostein. Nei disse er ikke serlig sky. Forholder jeg meg rolig er de bare et par meter fra meg. Dette er nok croppet vel litt mye. Liker jo tett på bilder, men dette ble for mye. Bildet har mer potensiale i seg på skarpet og litt mer finpuss, men må få lært meg dette også. Morten W. har påpekt dette og han har uten tvil rett.

Mvh
Cato
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu