Bommet med absolutt alt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_607834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

hvorfor..oppta...plass..her...unødig...
Morten E.

Skjønner ikke den spydige kommentaren til Bartnes. Bare å overse slikt vås!

Tøff fartsfyllt og diffus panorering hører så absolutt med her!!

God helg Håkon:)

Håkon Ø.

Jeg er alltid glad for konstruktive vurderinger Morten men som du sier; spydig og useriøse kommentarer hører ikke hjemme her og er med på å ødelegge mer enn det bygger opp, så jeg er glad du så det samme som jeg følte med dette bilde, jeg sa jeg bomma på alt, men jeg syntes selv det ikke ble så dårlig. Ville dele det med forumet her.
Avsluttet .

Vel, når fotografen _selv_ innrømmer at han har bommet med _alt_ og _likevel_ velger å oppta plass her. Jeg må ærlig innrømme at jeg skjønner veldig lite av det. Det er _ikke_ jeg som har felt dommen her, det er fotografen selv.
Avsluttet .

Stilig bilde og annerledes av reven! Syns ikke du har bommet her.
Liker fargene og bevegelsene.

Øyvind
Berit A.

Jeg synes også bilde ble tøft. Det er jo nesten slik vi ser dyra, på full fart. Flotte farger og fine bevegelser i bildet. :))
Solvår B.

Herlig bomskudd. Ingen tvil om at dette er en rev i farta.
Vi må unne oss et smil nå og da. :)))
: ) Solvår
Rita Barbro S.

Takk for at du delte dette fartsfulle og fargerike bilde av reven.
Som Morten nevner her...Spydige kommentarer overser vi.

Mvh
Rita Barbro
Cato E.

Et flott panorert billde av reven dette. Bildet hører absolutt hjemme her like mye som alle andre bilder. Støtter meg til Morten og Rita. Stå på Håkon. Det å tørre, er å vinne. Ser ikke at dette tar opp plass på Håvards server.
Ha en riktig fin helg Håkon.

Mvh
Cato
Avsluttet .
+1
Helt greit å være konstruktiv å si at et bilde er dårlig, men da bør det argumenteres på hva betrakteren synes bør gjøres anderledes/bedre...personlig synes jeg denne bommen slett ikke var så verst, ga et nesten litt surrealistisk utrykk og inntrykk av fart.

mvh Ulv
Heidi W.

Likevel - ett å ta vare på - kunsterisk utførelse kalles det da :) Flott komponert - liker det jeg ser :)
Geir Inge B.

Man kan utmerket godt "bomme på alt" rent teknisk og likevel ende opp med et bilde som formidler en følelse eller en opplevelse, så full støtte til deg! Det morsomme blir jo når du selv skaper disse inntrykkene med bevisst valg av "feil" teknikk. Stå på!
Geir Inge B.
+2
Dessuten liker jeg humoren i bildepresentasjonen, når de andre bildene dine viser at du åpenbart vet hva du holder på med. :-)
Jan Inge K.
+1
Til tross for de tekniske bommertene er du absolutt inn på noe sånn rent visuelt.. Har sett mange sylskarpe bilder som har fenget betydelig mindre enn dette..:-)
Ane Therese R.
+1
unødvendig komentar i toppen her.... syntes bilde ble ganske så tøft igrunnen :) hvis man ikke føler bilde blir helt som man hadde ønsket så er jo dette en perfekt plass å legge det ut for å få gode tips som man kan bli bedre på, syns nå hvertfall jeg :)
Frode L.

Hei.

Synes dette ble veldig annerledes og severdig, mye fart i bildet, flott lys og fine farger.

En flott bom!

Frode.
Bjarte W.

Synes det er OK å se slike bilder også - det blir en avveksling. Og jeg tror de aller fleste kjenner seg igjen her. Støtter Geir Inge mht det humoristiske.

- Bjarte
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu